Visitekaartjes

Goedkoop je eigen visitekaartjes laten drukken

Wanneer je een eigen onderneming hebt, komt er meer bij kijken dan alleen het verkopen van een product/dienst. Als het goed is heeft je bedrijf namelijk ook een huisstijl en verschillende huisstijldragers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een busje van de zaak, pennen, notitieblokken en visitekaartjes. Visiekaartjes zijn een ideale manier om je huisstijl te laten zien aan de wereld, naast de website.

Een visitekaartje laat een onuitwisbare indruk achter wanneer je deze achterlaat bij een bedrijf of persoon, mits deze natuurlijk een goed ontwerp heeft en de juiste informatie bevat. Maar wanneer is een visitekaartje compleet? Welke informatie vind je terug op een visitekaartje en waar kun je deze het beste laten bedrukken?

Welke informatie vind je op een visitekaartje?

Er zijn een aantal onderdelen op een visitekaartje, die zeker niet mogen ontbreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam van het bedrijf, je eigen naam, de straatnaam van het bedrijf, de postcode, een telefoon nummer en e-mail adres. Maar wat ook zeker niet mag ontbreken op een visitekaartje is je functie en het logo van je bedrijf! Ook is het belangrijk dat de kleuren van je huisstijl terug te vinden zijn op het visitekaartje.

Goedkoop je eigen visitekaartjes laten drukken

Waarom je visitekaartjes laten bedrukken?

Er zijn een aantal verschillende redenen waarom het verstandig is om je visitekaartjes te laten bedrukken. Ten eerste om dat dit een relatief goedkope optie is! Je zou veel meer geld en tijd kwijt zijn wanneer je dit zelf zou doen, in plaats van het uit te besteden. Daarnaast is er ook erg veel keuze wanneer je je visitekaartjes laat drukken. Denk hierbij aan verschillende formaten, lettertypes en templates.

Maar wat ook zeker een voordeel is, is dat je samples van je visitekaartjes kunt laten drukken. Wanneer je twijfelt over verschillende ontwerpen kan een proefsample wellicht de doorslag geven over welke keuze je het beste kunt maken.