Afscheidscadeau voor je collega nodig?

Je bent op zoek naar een afscheidscadeau voor je collega omdat je de afgelopen jaren heel nauw met je collega of teamlid hebt samengewerkt. Gedurende meerdere uren per dag. Meerdere dagen per week. Zo iemand is als het ware een integraal onderdeel van je leven geworden. Met elkaar samenwerken op kantoor betekent vaak dat de relatie met je collega’s hecht wordt. Met een enkeling groeit zo’n werkrelatie zelfs uit zowel op het professionele vlak als op het persoonlijke vlak. En dan toch slaat hij of zij een nieuwe/andere weg in.

Een vertrouwd gezicht laten gaan en voor de rest van je werkzame leven al die uren op kantoor moeten missen is vaak moeilijk. Maar het hoort er toch ook bij. Daarom is het minste dat je kunt doen, een gaaf afscheidsfeestje organiseren. Als dank voor de leuke tijd die jullie samen hebben gehad. En bij een afscheidsfeestje hoort natuurlijk een te gek afscheidscadeau voor deze collega die je gaat verlaten.

Jilster heeft hét afscheidscadeau voor je collega

Als je dit herkent dan heb ik een heel goed idee voor je afscheidscadeau voor je collega of teamlid. Jilster. Met Jilster vertel je jouw verhaal, jullie verhaal. Verzamel je herinneringen en mijlpalen, je meest dierbare momenten samen, foto’s van grote momenten samen of lieve post-its en wensen voor je collega. Digitaliseer ze om ze vervolgens met behulp van de onlinediensten van Jilster samen te voegen in een uniek tijdschrift of Glossy. Zo ontstaat er een bijzonder cadeau voor die speciale collega.

Stel online een uniek afscheidscadeau voor je collega samen

Met Jilster heb je een online mogelijkheid gevonden om een uniek afscheidscadeau samen te stellen voor je collega. Snel en makkelijk maar met een ongekende impact door de professionaliteit van het eindproduct. Behalve als afscheidscadeau voor je collega die een nieuwe weg inslaat, kun je Jilster natuurlijk ook gebruiken wanneer iemand met pensioen gaat. Of wanneer je op zoek bent naar een uniek huwelijksgeschenk. Of als felicitatie bij een housewarming. Maar ook wanneer er gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden en een uniek kraamcadeautje op zijn plaat is. Met Jilster kun je alle kanten op. Kijk gerust eens rond om inspiratie op te doen en maak een gratis account aan en laat je gewoon verrassen. Succes verzekerd!

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress