Afvalbak of vuilcontainer huren? Maak gebruik van de combinatiekorting met ophoogzand

Heeft u binnenkort een klus waarbij u verwacht afval te produceren én u denkt oppervlakten te moeten verhogen. Dan is het verstandig een vuilcontainer of afvalbak te huren én ophoogzand te laten leveren. Bij een gespecialiseerd containerverhuurbedrijf is het vaak mogelijk om een container en ophoogzand te huren voor een combinatieprijs, waarbij u dus geniet van een interessante korting. Uw container wordt samen met het ophoogzand op de door u gewenste locatie geleverd. U kunt zelf bepalen hoeveel kubieke meter zand u nodig heeft. Ook is het mogelijk om grond en zand te laten leveren. Plaatst u vandaag vóór 15:00 uur bestelling? Dan heeft u uw container en ophoogzand de volgende dag al in huis.

 

Lees de leveringsvoorwaarden van vuilcontainer of afvalbak huren

Het werken met een vuilcontainer of afvalbak is verbonden aan diverse regels. Die gelden ook wanneer u zelf een afvalbak of vuilcontainer gaat huren. Het is daarom verstandig om deze te lezen voordat u een vuilcontainer of afvalbak gaat huren. In de leveringsvoorwaarden staat namelijk gedetailleerd beschreven welk soort afval wel en welk soort afval niet gedeponeerd mag worden in de container die u wilt huren. Zo mag u in een container voor puin geen gips en gasbeton, oftewel zachte steensoorten, asbest en grond storten. Enkel harde steensoorten en keramische producten als tegels en dakpannen mogen hierin worden opgeslagen. In een container voor groenafval mag u wel snoeiafval, takken, onkruid, struiken en planten in opbergen, maar niet meer dan 20% gras en 5% grond.

 

All-in tarief voor vuilcontainer en afvalbak huren

Een kleine vuilcontainer of afvalbak huren is over het algemeen goedkoper dan een grote vuilcontainer of afvalbak huren. Maar de prijs die u betaalt voor het huren van een afvalbak of vuilcontainer is afhankelijk van meerdere aantal factoren. Allereerst hangt dit af van het formaat container dat u huurt. Hoe groter de container, hoe hoger de prijs. Wat ook meetelt is voor welk afvalsoort u een container huurt. U kunt er namelijk voor kiezen om een afvalcontainer specifiek voor tuinafval, zand en grond, sloopafval, hout of puin te huren. Gescheiden afval inzamelen is ook tijdens het klussen of verbouwen mogelijk. Zo draagt u een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Bestelt u vandaag nog een container? Dan kan deze vaak de volgende dag al geleverd worden.