Animatiefilmpje creatief inzetten

Animatiefilmpje creatief inzetten

Bij Donker Media geloven we in maatwerk. Het productieproces van jouw animatiefilmpje is dan ook een intensieve periode waarin onze professionals nauw met je samenwerken. Bij de presentatie van het eindproduct is iedereen lovend over het resultaat. Je zorgt dan ook meteen dat je video zichtbaar wordt op je site en je social media kanalen. Maar met een beetje creativiteit kun je de aandacht voor je animatiefilmpje nog meer vergroten.

 

Beantwoord vragen met je animatiefilmpje

Misschien heb je een webcare team. Misschien handel je de online contacten zelf af. In beide gevallen zul je vaak vragen krijgen. En wat blijkt, vaak zijn dit dezelfde vragen. Dergelijke FAQ (Frequently Asked Questions) zijn in het productproces vaak al boven komen drijven. Elke vraag die je via sociale kanalen bereikt is dus een perfecte gelegenheid om je video onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld door te reageren met een antwoord dat je afsluit met: “/..overigens hebben we een mooi filmpje waarin dit verder wordt toegelicht.”. Voeg hier de link naar je animatiefilmpje aan toe. De vraagsteller zal hier waarschijnlijk op doorklikken. Maar ook anderen kunnen door dit antwoord worden verleid om door te klikken.

 

Online adverteren met animatiefilmpjes

Animatie video’s kunnen ook worden gebruikt als online reclame, bijvoorbeeld als sponsored content op Facebook, of op YouTube. Zo bereik je een specifieke doelgroep die je anders nooit had gevonden.

 

Gebruik de animatiefilm overal

Zorg dat je je animatie altijd en overal gebruikt. Op beurzen, op narrowcasting in je bedrijf, op salesgesprek. In elke zakelijke situatie kun je –met enige creativiteit- wel een manier vinden om je animatie in te zetten.

Wat je ook doet: begin

Wat je acties ook worden, zorg dat je in ieder geval begint. De ondersteuning door kan ook na levering van de video doorgaan. Bel 040-744 02 52 voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

https://donkermedia.nl/animatiefilmpje/
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress