Bouwstempels voor veilige bouwwerken

Bouwstempels: een essentiële voorziening voor veilige bouwwerken

Bouwwerken zijn essentieel; zonder zouden woningen, bedrijven en openbare gebouwen niet bestaan. Ze zijn echter niet altijd veilig, en beroep doen op professionals en het juiste materiaal is dan ook van groot belang. Daarbij is het de moeite waard om beveiligingsmaatregelen te nemen die de veiligheid van de constructie zelf, én van de bouwvakkers, garandeert. En bouwstempels zijn een perfect voorbeeld van zo’n voorziening!

Wat zijn bouwstempels nu eigenlijk precies en wat kunt u verwachten van het aanbod van AIC? Twee vragen die u graag beantwoord ziet, en volgende overzicht kan daarbij zeker helpen!

 

Bouwstempels: de basis van elke constructie

We weten allemaal dat een gebouw of constructie een zekere ondersteuning nodig heeft in de vorm van muren, pilaren of ander soorten stellingen. Natuurlijk is er een periode bij de bouw van zo’n constructie dat er eigenlijk nog geen optimale ondersteuning is: de muren van het gebouw zijn nog niet opgezet, of zijn niet stevig genoeg om het dak van de constructie te dragen. Bouwstempels zijn een soort van stellingen die de verticale kracht van het dak van en gebouw compenseren, waardoor er veiliger onder gewerkt kan worden.

Bij vele sloop- en bouwwerken is dit essentieel, en bouwstempels kunnen dan ook heel wat gewicht dragen, afhankelijk van het model. Daarbij komen de modellen bij AIC in uiteenlopende lengtes; van stempels van 1,83 meter hoog tot grote modellen van meer dan 5 meter, voor elke situatie bestaat er een optie. Dergelijke stempels kunnen zowel bij bouwwerken als graafwerken gebruikt worden, en garanderen een veilige werkomgeving waar nog genoeg ruimte en bewegingsvrijheid is om efficiënt en overzichtelijk te kunnen werken. Voor meer informatie, bekijk het aanbod van AIC.nl!

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress