Dankzij de opslagruimtes van Opslagman op goede voet met familie en vrienden

Hoe graag ik ook met mijn partner Pieter over de wereld zou willen reizen, de werkelijkheid was net een beetje anders voordat ik Opslagman ontdekte. Precies twee kinderen, een kat en een huis vol spullen. De kinderen? Gemakkelijk. Zij gaan natuurlijk met ons mee. De kat? Een half uur rijden en hij spint lekker op de vloer van oma. Maar onze spullen zijn een groter probleem. Wat doen we in hemelsnaam met al onze spullen als we op een lange reis zijn? We hebben een aantal tips die voor de een wel en voor de ander niet zullen werken. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Opslagruimte bij Opslagman

Bij Opslagman kost het natuurlijk geld per maand om al je spullen op te slaan. Daarvoor mag je dan wel gebruik maken van een overdekte, verwarmde en beveiligde opslagruimte. We hebben genoeg spullen om een klein huisje met drie slaapkamers te vullen, dus als je minder hebt, kan het zelfs nog goedkoper zijn. Op de website kun je precies zien wat een ruimte jou zou kosten. Ja, het kost geld, maar de voordelen wegen wat mij betreft zeker op tegen de kosten. Zo is het heel fijn dat je wanneer je maar wilt, je ruimte kunt betreden. Onze familie en vrienden zullen nog steeds met ons praten als we terugkomen, omdat we onze zooi niet bij hen dumpen gedurende de tijd dat wij op reis zijn. Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden. Maar die vielen wat mij betreft niet zo in de smaak.

Geef het weg

Geef het allemaal weg of verkoop het. Dit zou kunnen werken als je niet van plan bent om terug te keren, of als we niets met sentimentele waarde zouden hebben dat de moeite waard is om te behouden. We hebben gewoon te veel spullen op dit moment. Het zou veel te veel kosten en moeite zijn om alles in zes maanden of een jaar te vervangen als we terugkomen. Je kunt proberen onnodige spullen weg te gooien voordat je vertrekt, om te minimaliseren wat je moet opslaan

Verhuren

Verleidelijk, maar er zijn een paar problemen. Je moet nog steeds opslagruimte vinden voor je persoonlijke spullen en alles wat bijzonder waardevol is. Er is ook altijd een gevaar dat een huurder je meubilair zal vernielen of vies maken. Met een huurovereenkomst verbind je je ook aan een specifieke terugkom datum. Het fijnste is om terug te kunnen keren wanneer je dat zelf wilt.

Kelderopslag

Het probleem met vrienden inschakelen, is dat ze er net zoveel weinig zin in hebben als jijzelf. Iedereen heeft te veel spullen. Niet alleen hebben je vrienden geen ruimte voor jouw rotzooi, ze hebben nauwelijks genoeg ruimte voor hun eigen rotzooi.

Doe er je voordeel mee, maar neem zeker eens contact op met Opslagman voor meer informatie, of bezoek hun website.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress