De AC voedingen van TT&MS

Waarschijnlijk ben je er al van op de hoogte dat het mogelijk is om bij TTMS AC voedingen te krijgen. Maar wie zijn we eigenlijk? Waar houden we ons allemaal mee bezig, en wat kunnen we zeggen over ons team? Daar gaan we vandaag op in. We weten namelijk dat het kunnen verkopen van een product, zoals AC voedingen maar het halve werk is. Klanten van ons moeten weten wie wij zijn, waar we voor staan en wat onze visie is. Elk bedrijf heeft een verhaal, en TTMS is daar geen uitzondering op. Laat ons daarom vandaag vertellen over onszelf, en dan zal jij, de lezen van dit artikel eens nader kennis kunnen maken met ons.

Wat zijn wij, naast AC voedingen?

Dus, wie zijn we, naast het feit dat we AC voedingen verkopen? Waar houden we ons mee bezig? Dat is, kort gezegd, testen en meten. Het maakt niet uit in welk vakgebied je zit, testen en meten is de basis voor kwaliteitsbeheersing en verbetering van uw product. Wij zijn van mening dat je pas vooruit kan gaan, wanneer je weet waar de blokkades zitten. Door met ons te werken, zorgt de kwaliteitsverhoging voor een bijdrage aan het succes van uw product bij uw afnemers. Het probleem is dat tegenwoordig de complexiteit van uw producten steeds meer toeneemt, de time-to-market steeds korter wordt en innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Dat is de uitkomst van een steeds sneller groeiende economie.

Meten is weten is verbeteren

Gelukkig zijn wij daarvoor, TTMS, om de beste meetoplossing te vinden voor uw product, zodat het goed getest kan worden. Wij ondersteunen u met passend advies, die ervoor zorgt dat u de juiste test- en meetapparatuur vindt voor uw applicatie. Dat vinden we voor onze klanten belangrijk, en daar streven we naar. Waar ligt onze expertise dan? Er zijn immers een heleboel producten op de markt die getest moeten worden, en ze verschillen wild van elkaar. Wij zijn experts in kalibratie apparatuur, video test instrumentatie en nog veel meer. Door onze kennis te bundelen, komen we verder.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress