De aluminium schuifpui heeft duidelijke voordelen

De voordelen van een aluminium schuifpui zijn samen te vatten als zeer veilig, ze zorgen voor meer licht in de ruimte zijn warmte isolerend en plaatsbesparend en daarbij geven ze je een meer open zicht op het terras of de tuin.

Sinds 1959 aluminium schuifpui

Schipper Ede produceert al zestig jaar (sinds 1959) beglazingsproducten zoals een aluminium schuifpui. Deze blijft een van de meest duurzame toegangsmogelijkheden voor huishoudelijk gebruik, omdat aluminium schuifpuien echt helpen om buiten en binnen samen te brengen. Ontworpen met oog voor sterkte, stabiliteit, prestaties en esthetiek, laten hun wijd opengaande aluminium schuifpuien u genieten van het beste uitzicht en, met hun sterke en toch slanke kozijnontwerp, ook van het vele licht dat ononderbroken kan binnenstromen.

Eigen ontwerp, productie en installatie

De professionals van Schipper Ede produceren en installeren aluminium schuifpuien in twee, drie of vier delen. De buitenste twee delen van de vier delen blijven als vaste delen over, terwijl de middelste twee ruiten schuiven en centraal vergrendeld worden. Bij een aluminium terrasdeur met drie ruiten zijn de buitenste twee delen weer vastgezet, waarbij alleen de centrale ruit schuift en vergrendelt. Zoals je mag verwachten heeft de schuifpui bestaande uit twee delen een vast deel en een bewegend deel. Niet alleen schuifpuien, maar ook schuiframen, kozijnen, deuren en schuifwanden van aluminium behoren tot hun uitgebreide collectie producten. Uitgerust met gehard veiligheidsglas zijn deze aluminium terrasschuifdeuren daarom zeer veilig en extra goed beveiligd.

Waarom kiezen voor aluminium in plaats van kunststof?

In vergelijking met kunststof kozijnen en/of schuifpuien hebben deze producten van aluminium het voordeel dat ze duurzamer zijn en langer meegaan. Dit kan opwegen tegen de hogere initiële kosten van de installatie van aluminium ramen. De toevoeging van aluminium ramen is milieuvriendelijk en kan zorgen voor een grotere flexibiliteit in het ontwerp.

Waarom kiezen voor aluminium in plaats van hout?

Sommige mensen zullen beweren dat aluminium ramen en deuren nooit dezelfde aantrekkingskracht zullen hebben als houten ramen en deuren. Aluminium is echter over het algemeen goedkoper, vergt minder onderhoud en is flexibeler in het ontwerp en ook verkrijgbaar in vrijwel elke RAL-kleur.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress