Roirc
Image default
Business

De beste dansschool van heel Arnhem

Wilt u graag danslessen volgen op een dansschool in Arnhem? Dan weten wij de perfecte plek voor u! Dansschool Wensink is sinds 1960 dé dansschool van Arnhem (website http://www.dansschoolwensink.nl/). Of u nou jazz dance, rock ‘n roll of privéles wilt, Wensink biedt het allemaal! Er zijn cursussen voor beginners en voor de mensen die al een stapje verder zijn in hun danscarrière. Bij dansschool Wensink in Arnhem is iedereen welkom!

Danslessen bij Dansschool Wensink in Arnhem

Bij de dansschool in Arnhem kunt u verschillende danslessen nemen. Voor iedereen is er wel een bepaald soort dansles wat diegene leuk vindt. De dansschool biedt de volgende danslessen aan, Stijldansen, Privéles, Rock & Roll, Slow blues dancing, Mambo/Salsa, Jazz ballet, Dance fitness en workshops voor bedrijven of feesten. Bij Wensink vinden wij dat iedereen kan en moet kunnen dansen. Sommige hebben het wat krapper met geld om te kunnen dansen. Gelukkig hebben we een mooie aanbieding voor studenten die stijldansen willen proberen! voor maar 135,- krijgt u 15 lessen op de zaterdagavond.

Privélessen

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u voor iedereen een mooie openingsdans dansen? Wij helpen u daar graag mee! Natuurlijk wilt u een goede impressie achterlaten bij uw gasten. Daarom bieden we privélessen aan waar u op korte termijn leert dansen als een pro. De mannen zullen alvast denken dat dit een nachtmerrie wordt, maar geen zorgen. Ook voor absolute beginners die voor geen meter kunnen dansen, kunnen wij helpen! Met een vaste dansleraar en jullie zelfgekozen liedje gaan jullie in een korte tijd oefenen om op de mooiste dag van jullie leven, de sterren van de hemel te dansen. De prijs van de privélessen worden bepaald als het koppel de muziek heeft gekozen en overleg heeft gehad met de dansleraar.

Volg een proefles!

Wilt u ook een keer stijldansen of een keer Jazz ballet proberen? Volg dan een proefles bij ons! Bij deze dagen maakt u kennis met de dans en kunt u kijken of u het leuk vindt of niet. Op de website van Dansschoo Wensink staat meer informatie over alle soorten dansen en over de school zelf.