Roirc
Image default
Business

De beste MS Polymeerkit vindt u bij technischeprodukten.nl

Bij technischeprodukten.nl vindt u de beste MS Polymeerkit. Deze veelzijdige kitsoort wordt vaak gebruikt door professionals en zit bij ons gewoon in het assortiment. De reden dat deze kitsoort zo vaak wordt gebruikt door professionals is dat deze oplosmiddelvrij is en daardoor te gebruiken is voor vele toepassingen. 

Het gebruik van MS Polymeerkit

MS Polymeerkit is te gebruiken bij het verlijmen van zink, lood, metaal, aluminium, glas, kunststof, spiegels, plinten, trespa en hpl. Kortom: een enorm veelzijdige lijmkit! Ook in de auto-industrie is dit een erg gewilde lijmkit. Deze kit vangt namelijk trillingen op, waardoor deze kit als een van de meest universele en algemene toepasbare varianten wordt gezien. Een groot voordeel van deze kit is dat deze op bijna alle ondergronden hecht. Zo wordt het extra makkelijk om de kit in te zetten voor verschillende doeleinden, zelfs als de ondergrond lichtelijk vochtig is. Als u kampt met een kleine lekkage, kunt u gemakkelijk een noodreparatie uitvoeren met deze kitsoort! 

Advies

Bij technischeprodukten.nl helpen wij u graag met het juiste advies. Weet u bijvoorbeeld niet welke kit u nodig heeft bij het metaal op metaal verlijmen, of wilt u juist hout op metaal verlijmen. Wij kunnen u helpen! Stel vooraf de vragen wat de constructie is, of de verlijming flexibel moet zijn of niet en of er binnen of buiten wordt verlijmd. Wij helpen u vervolgens graag verder. Heeft u als bedrijf liever dat er een vertegenwoordiger langskomt? Dat kan. Neem in dat geval contact met ons op via onze website. 

Over ons

Bij ons staan service en maatwerk voorop. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om specifieke vragen over onze producten te beantwoorden en snelle levering te garanderen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verlijmen, afdichten, smering en onderhoud. Wij streven er dan ook naar om onze kennis en vakmanschap op u over te brengen. Heeft u advies op maat nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast onze online webshop, hebben wij ook een winkel in Veenendaal. U bent van harte welkom om hier langs te komen en om advies te vragen!

Related Posts

Een grootformaat scanner met de nieuwste technologie├źn

Tandarts van regio Schiphol voor u

Content marketing kan niet zonder teksten