De tandartsstoel

De tandartsstoel is wel degelijk het meest belangrijke meubelstuk van een hele tandartspraktijk. De tandartsstoel is het eerste wat patiënten zien als ze binnenkomen, het eerste waar ze in gaan liggen tijdens de behandeling en het laatste wat ze zien wanneer ze weer weglopen. Een tandartsstoel kan daarom een behoorlijke indruk achterlaten op uw klanten, en het is belangrijk om die indruk zo plezant mogelijk te maken, een tandartsbezoek is immers nooit iets waar iemand naar uitkijkt! Ongeacht hoe pijnlijk de behandeling zelf is, elke klant waardeert het wanneer de tandartsstoel lekker ligt. Dat is één ding minder om over te klagen!

Waarom een tandartsstoel van All Dent?

Een tandartsstoel van AllDent komt met de verzekering, dat het een tandartsstoel van goede kwaliteit is, die er niet intimiderend uitziet. Vaak vinden patiënten een tandartsstoel een intimiderend gebeuren, het staat immers symbool voor alles wat er binnenkort gaat gebeuren aan het gebit, en dat kan best pijnlijk zijn. Om patiënten minder af te schrikken, heeft AllDent een tandartsstoel die speciaal ontworpen is om er zo uitnodigend mogelijk uit te zien. Veel kinderen krijgen trauma’s aan tandartsbezoeken, deze tandartsstoel is een initiatief om de hoeveelheid kindertrauma’s tot een minimum te krijgen. De tandartsstoel van All Dent is zo uitnodigend, je zou er bijna zelf een dutje in gaan doen! Dat is de magie van de tandartsstoel van All Dent.

Bezoek onze website

Natuurlijk kan je bij All Dent terecht voor een tandartsstoel, maar je kunt voor veel meer dingen terecht bij All Dent! Wij verzorgen namelijk ook praktijkinrichting voor nieuwe praktijken en praktijken die een opfrisser kunnen gebruiken! Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment aan tandheelkundige apparatuur, waaronder onze tandartsstoel! Ben je benieuwd wat alles zou mogen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website, of neem contact op via het contactformulier. Wij helpen graag bij alle vragen. Daarnaast kan je meer op onze website lezen over projecten, testimonials, over ons, support en nog veel meer! We hopen je snel te zien op alldent.nl voor jouw nieuwe tandartsstoel. Je zult niet teleurgesteld zijn!

 

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress