Roirc
Image default
Business

Door NuCall zijn we overal bereikbaar

Als wij niet de producten van NuCall hadden gekocht, was onze verbinding nooit stabiel geworden en konden we nooit rustig ons werk doen. In het begin hadden we producten van een andere provider die wij al langer kende en ons toendertijd een goede deal maakte. Maar hun internet en verbinding was in het algemeen erg slecht en we konden er niet veel mee. Op een gegeven moment hebben we een hele dag een internet of bereik gehad, waardoor we dikke winst waren verloren. Dus we zijn gestopt met dat bedrijf en overgeschakeld naar NuCall.

Veilig internet en bellen van NuCall

NuCall vast mobiel internet is een provider bedrijf dat telefonie en stabiel internet aanbiedt voor bedrijven. Dat was precies waar wij op zoek waren. Sowieso hadden we meteen goed contact met het bedrijf van NuCall en konden we meteen onze situatie uitleggen. Zij snapte ons helemaal en vroeg of we elkaar konden ontmoeten om hierover te praten. Tijdens een fysiek gesprek op kantoor boden ze ons een goed aanbod aan waar we geen nee op konden zeggen. Een paar weken later en alles in geïnstalleerd zoals het hoort en we kregen daarbij ook nog eens een goede instructie van al de apparatuur die wij nieuw hadden. Dat waren bijvoorbeeld nieuwe telefoontoestellen.

De beste keuze ooit

We hadden in het begin nog wel moeite met de nieuwe producten hoe deze in zijn werking gingen, maar na een tijdje hadden we eindelijk door hoe alles in elkaar zat. De verbinding met het internet was heel sterk en we hadden geen betere provider kunnen inschakelen dan NuCall. Al onze klanten hebben meteen door dat onze communicatie richting hen een stuk beter gaan en als we online moeten bellen via Skype of iets, is erg nooit sprake van gehaper of andere storingen. Kortom, NuCall is een top bedrijf.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de producten en diensten die dit communicatiebedrijf voor uw bedrijf kan regelen? Bekijk dan eens de website van NuCall voor meer informatie over het assortiment. U kunt ook ons gerust bellen voor een afspraak bij ons op kantoor.

Related Posts

De Power Nap functie op je Mac gebruiken doe je zo!

Woningfotografie laat uw huis vanuit nieuwe perspectieven zien!

GPS Tracker