Dozen kopen bij Dozenhal was nog nooit zo gemakkelijk!

Ik heb laatst gekeken bij dozen kopen op google. Toen kwam ik uit bij dozenhal.nl. Mijn bedrijf bezorgt allerlei verschillende soorten pakketjes aan particulieren en bedrijven. Ik, als de eigenaar van het bedrijf, dacht dat we nog genoeg kartonnen dozen hadden om nog wat pakketten af te leveren. Helaas zat ik met mijn gedacht er naast. Een werknemer kwam naar mij toe met het nieuws dat ze bijna geen kartonnen dozen hadden. Normaal bestelde ik de dozen via een ander bedrijf maar deze was failliet gegaan dus moest ik op zoek naar een ander bedrijf.

Op zoek naar een bedrijf die dozen verkoopt

Omdat het oude bedrijf waar ik eerst mijn dozen kocht failliet was, moest ik op zoek naar een andere aanbieder in kartonnen dozen. Dit klonk als een makkelijke taak, maar eindigde in een lange zoektocht naar het juiste bedrijf. Ik ben op het internet gaan kijken naar verschillende soorten bedrijven. De eerste paar bedrijven die ik tegenkwam vroegen een veel te dure prijs voor de dozen, en alle andere bedrijven verkochten wel dozen maar niet in allemaal verschillende maten. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Dozenhal terecht. Ik bekeek de website en zag al meteen dat ze verschillende soorten formaten aanbieden. Hier was ik erg blij mee. Later keek ik naar de prijzen van de dozen en zag dat deze goedkoper waren dan bij het oude bedrijf waar ik de dozen kocht. Ik heb meteen contact met het bedrijf opgezocht en hopen dat zij mij konden helpen.

Goede service van Dozenhal

Toen ik contact met hun had opgenomen kreeg ik snel contact met een van de medewerkers. Ik legde mijn situatie uit en begrepen mij helemaal. Na ons gesprek, heb ik meteen de bestelling geplaatst met wat ik wilde. Daarna kreeg ik een bevestigingsmail dat de order was geplaatst. In de mail stond dat het de volgende dag of die dag daarop geleverd zou worden. Dat kwam goed uit, want één dag later en onze dozen waren op! De volgende dag kwamen ze de verschillende soorten dozen brengen. Ze liepen mee naar het magazijn om ze netjes neer te leggen. De service die zij hebben geleverd was erg goed. Ik doe graag vaker met hun zaken!

Wilt u meer informatie weten over Dozenhal? Bekijk dan de website www.dozenhal.nl voor alle informatie over de service en producten.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress