E27 led lampen verbruik

Voor de meeste fittingen zijn er nu vervangers op de markt. De E27 is de meest voorkomende fitting voor lampen, dus is het geen wonder dat je daarvoor de Led E27 kunt gebruiken. Behalve een goed passende fitting heb je voor een goed werkende lamp ook led lampen en led verlichting nodig die goed op de te vervangen lampen lijkt. Daarom willen we hieronder eens bekijken wat hiervoor de mogelijkheden zijn op gebied van led lampen en led verlichting.

Mogelijkheden met de Led E27

De meest voorkomende lampen die door de Led E27 spot vervangen kunnen worden zijn de standaard gloeilampen die we allemaal zeer goed kennen, en misschien nog wel gebruiken in huis. Wanneer we deze gloeilampen gaan vervangen omdat ze stuk zijn, komen we tot de ontdekking dat ze momenteel niet meer in de handel zijn in ons land, omdat de verkoop ervan ondertussen verboden werd. Dan is het goed om weten dat er led verlichting en led lampen zoals de Led E27 bestaan. Zo kan je gewoon de lampen in je luchter vervangen. Je zult qua uitzicht alvast het verschil niet merken. Maar er bestaan nog andere types led verlichting en led lampen in het gamma van de Led E27.

Soorten Led E27

De Led E27 wordt behalve als gloeilampvervanger ook aangeboden als kleine bolvormige lamp of als spot. Bij deze laatste kun je kiezen of je voor een opbouwmodel of een inbouwmodel kiest. Zo weet je dat je met de Led E27 alle kanten uit kunt en zowat alle gangbare verlichting door led lampen als led vervangers kunt vervangen. Deze verlichting is zowel duurzaam als spaarzaam en dit zal je zeker aan je energierekening merken.

Verbruik van de Led E27

De Led E27 wordt gekenmerkt door een heel erg laag wattage. Alle led lampen en led verlichting uit dit gamma hebben een wattage tussen 3 Watt en 15 Watt. Dit verbruik kun je helemaal niet vergelijken met het energieverbruik van klassieke verlichting zoals we dit jarenlang gekend hebben. Voor vele mensen lijkt dit wel heel erg weinig en daarom begrijpen we het ook wanneer jij zou denken dat deze wattages te laag zouden zijn om nog maar enig licht te geven. We kunnen je alvast geruststellen. Dit lage verbruik heeft alleen maar gevolgen voor je energierekening. De feitelijke lichtsterkte van deze Led E27 wordt namelijk uitgedrukt in lumen en dat in de eenheid van lichtsterkte. Wanneer we dit voor deze led lampen en led verlichting bekijken, kunnen we niet anders dan besluiten dat de Led E27 zeer veelzijdig is en voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

https://www.leds-depot.be/led-230v/e27-led-lampen.html
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress