Roirc
Image default
Business

Een cadeau zoeken voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd zijn

Normaal gesproken vind ik een cadeau voor iemand in no-time, maar voor het 25 jaarlijk huwelijk van mijn ouders was het behoorlijk pittig. Bij het zoeken van cadeautjes kon ik altijd bij hun terecht voor advies of tips. Nu kon ik dat dus niet doen en moest ik het zelf gaan regelen. Ik ben de enige kind van mijn ouders dus een broer of zus om hulp vragen ging ook al niet. Wie kon mij nou helpen met een mooi en uniek 25 jaar getrouwd cadeau?

Het bedenken van een cadeau voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd waren.

Ik ben in het begin veel op Pinterest gaan kijken voor ideeën voor een cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd was. Tot nu toe had ik geen inspiratie eruit kunnen halen. Het waren alleen maar saaie ideeën. Ik wou wat unieks aan mijn ouders geven. Iets wat ze niet snel konden vergeten en iets aan hadden. Toen kwam het ineens in mijn hoofd. Een magazine vol met hun herinneringen samen! Ik had al een heel plan opgesteld waar ik al de inhoud vandaan kon halen. Maar ik was 1 klein ding vergeten, hoe en waar ga ik dat maken?! Ik ben meteen het internet opgedoken om op zoek te gaan naar een website die mij kon helpen met het realiseren van het magazine. Gelukkig had ik snel een website gevonden waar ik meteen aan de slag kon!

Jilster

De website van Jilster kwam als eerste naar boven in Google en had een positieve uitstraling. Dus ik was zeker dat ik bij hun het magazine wilde maken. Ze hadden een makkelijke online editor met templates waarmee ik kon werken. Ik had binnen een paar dagen al de vormgeving van het magazine al af! Nu moest ik alleen de content erin zetten en naar de drukker sturen. Na een week had ik alle content erin gezet en het naar de drukker gestuurd.

Het resultaat

Het resultaat mag er echt wezen. Toen hij binnenkwam bij mij thuis was het echt een prachtig magazine geworden. Ik wist zeker dat mijn ouders hier erg blij mee zouden zijn. En ik had gelijk. Toen ik het aan ze gaf stonden ze met tranen van geluk het blad door te bladeren. Ik had geen beter cadeau kunnen geven dan dit. Dus bedankt Jilster voor alle service!

Related Posts

Beleggen in edelmetalen

Goedkope vloertegels kopen

Draadalg bestrijden