Roirc
Image default
Business

Een keuken realiseren door Den Braber Interieurbouw

Wij lieten onze droomkeuken realiseren door Den Braber Interieurbouw, meubelmaker nabij Ede. Sindskort hebben we een prachtig nieuw huis gekocht met heel veel ruimte voor een grote keuken. Mijn vrouw haar wens was een kookeiland met de nieuwste snufjes aan technologie. Ik vond dit ook een goed idee, waar we hadden geen idee wat voor soort stijl wij wilden met de keuken, omdat we ook nog niet de rest van het huis hadden gedaan. Dus we gingen met een interieurbouwbedrijf kijken wat we voor zij konden betekenen. 

Onze droomkeuken maken bij Den Braber Interieurbouw

We hadden geen idee wat onze droomkeuken zou zijn, totdat we bij Den Braber Interieurbouw gingen kijken. Zij hebben een mooie showroom waar wij een afspraak voor hadden gemaakt. We werden daar vriendelijk begroet en mochten op onze eigen gemak rondkijken en aanwijzen wat we wel mooi vonden en wat totaal niet. Na een tour zijn we gaan zitten met z’n alle om bepaalde wensen te bespreken en om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zeiden dat we sowieso een kookeiland wilden en dat zouden ze voor ons regelen. Na een goed gesprek, zouden ze aan het werk gaan om een concept uit te tekenen en die zouden ze dan opsturen. 

Precies zoals wij het willen

Een paar weken later kregen wij de digitale tekening binnen en hij zag er werkelijk prachtig uit. Het was precies dat we wilden en zelfs meer. We gingen akkoord met het concept en hebben snel datums geprikt wanneer ze bepaalde dingen kwamen maken van de keuken. Hiervoor moesten we wel de hele dag thuis zijn, maar dat vonden we niet erg en we konden zelfs hier en daar mee helpen. Na een tijdje hard werken is onze droomkeuken helemaal af en kunnen we heerlijke gerechten maken voor ons gezin. 

Probeer het zelf!

Wilt u ook samen met dit interieurbouwbedrijf uw droomkeuken realiseren? Bekijk dan eens de website van Den Braber Interieurbouw voor meer informatie over de diensten en producten die zij aanbieden. U kunt ook een afspraak maken voor de showroom om daar wat inspiratie op te doen. 

Related Posts

Dankzij de opslagruimtes van Opslagman op goede voet met familie en vrienden

het bouwen van een droomhuis

Zonnepanelen laten plaatsen in Veenendaal