Roirc
Image default
Business

Een lichtplan op maat laten maken door experts

Wij hebben door professionals een lichtplan op maat laten maken voor ons nieuwe bedrijfspand. In het bedrijfspand willen we onder andere een restaurant maken en goede kantoorplekken waar mensen rustig kunnen zitten. Maar dit moet natuurlijk ook goed verlicht worden, anders wordt werken lastig voor mijn personeel. Alleen ik had geen verstand van waar ik wat voor verlichting wilde hebben, dus ben ik gaan zoeken naar iemand die dit wel kon.

Veel te ingewikkeld om zelf een lichtplan te maken

Ik heb eerst geprobeerd om een lichtplan zelf te maken met een paar goede collega’s van mij. Maar we kwamen niet verder dan een paar lichtpunten en fantasieën die ons leuk leken maar niet uit konden komen. We hadden echt een expert hierin nodig. Gelukkig wist een collega nog wel een bedrijf waar we terecht konden, Lichtkunde. Daar hadden we snel een afspraak gemaakt en hebben we de bouwtekeningen meegenomen zodat zij beter konden zien wat we precies bedoelde en ons meteen helpen. De afspraak verliep goed en de medewerker van Lichtkunde heeft ons goed laten meedoen en vroeg vaak onze mening, want het is natuurlijk ons pand. Na ongeveer een uurtje waren we er helemaal uit en gingen zijn in de aankomende week deze verlichting bij ons komen installeren.

Goede hulp van Lichtkunde

Na ongeveer een week, kwamen de experts van Lichtkunde weer bij ons op kantoor en zijn ze hard aan het werk gegaan. Het duurde een paar dagen maar dan heb je ook wat. De verlichting in het gebouw is echt perfect en precies goed dat we ons niet verblinden aan de lampen. Ook geeft het een leuk sfeertje af en hierdoor wordt het ook gezelliger in het pand. We kunnen Lichtkunde niet genoeg bedanken hiervoor en we gaan zeker genieten ervan.

Maak een afspraak

Heeft u ook een probleem met verlichting of heeft u ook geen idee wat u moet doen met een lichtplan? Laat ons helpen! Bekijk de website van Lichtkunde voor meer informatie over alle producten en diensten die zij aan u kunnen aanbieden als particulier en bedrijf.

Related Posts

De aluminium schuifpui heeft duidelijke voordelen

Overstappen met energie acties

Ook een betonvloer vlinderen?