Roirc
Image default
Business

Een ooglidcorrectie met een natuurlijke uitstraling

Indien u een cosmetische ingreep zoals een ooglidcorrectie overweegt is het natuurlijk belangrijk dat dit goed gebeurt. Een ooglidcorrectie bij Ooglift vinden ze pas dat een ooglidcorrectie goed is uitgevoerd als het resultaat goed zichtbaar is terwijl u wel uw natuurlijk uitstraling behoudt. Door de jarenlange ervaring van Ooglift.nl krijgt u een natuurlijk stralend resultaat dat volledig past bij uw gezicht.

Vooronderzoek bij een ooglidcorrectie

Voordat u een ooglidcorrectie kunt ondergaan zal er door Ooglift.nl eerst een vooronderzoek worden uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Er wordt dan niet alleen gekeken naar uw leeftijd of de mate van het hangende ooglid, ook wordt er gekeken naar uw medische voorgeschiedenis en uw medicijngebruik. Dit is heel belangrijk aangezien sommige pijnstillers een bloed verdunnende werking kunnen hebben. Indien dit het geval is zal daar tijdelijk mee gestopt moeten worden, uiteraard in overleg met uw arts. Indien de artsen u geschikt vinden voor een ooglidcorrectie kan met de behandeling worden gestart.  

Werkwijze bij een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een kleine operatie die minder dan een uur duurt. Om te beginnen zal de arts het overschot aan huid aftekenen met een stift. Vervolgens worden er injecties gegeven met lokale verdoving. Als de verdoving eenmaal werkt zult u niets van de operatie voelen. De arts zal de huid desinfecteren waarna het teveel aan huid en spier door de arts zal worden verwijderd. Bij uitpuilend vet zal het bindweefselschot worden ingeknipt waarna vervolgens het vet kan worden verwijderd. De arts zal er altijd voor zorgen dat de sneden zo worden gemaakt dat het litteken later niet of nauwelijks zichtbaar zal zijn. Tot slot worden de huidranden gesloten met niet-oplosbare hechtingen en op de wond worden kleine pleistertjes aangebracht. Al met al zal de ingreep ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Indien er geen nabloedingen plaatsvinden kunt u na de ooglidcorrectie meteen weer naar huis. Voor de nabehandeling krijgt u zalf mee naar huis om de kans op een oogontsteking te verkleinen. Ook krijgt u een speciale, voor Ooglift gemaakte, gelbril mee waarmee u uw ogen kunt koelen. Uiteraard zullen uw ogen de eerste dagen blauw en gezwollen zijn en branderig aanvoelen. Het is dan ook aan te raden de eerste dagen rustig aan te doen. Na een week zullen de hechtingen en pleister worden verwijderd en zal u verbluft zijn van het resultaat. Ook u zult dan ervaren dat een ooglidcorrectie een kleine ingreep is met een groot resultaat.

Related Posts

Een keuken realiseren door Den Braber Interieurbouw

Dankzij de opslagruimtes van Opslagman op goede voet met familie en vrienden

Letselschade begeleiding