Een scootmobiel vinden in Dronten was nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De laatste keer dat ik een 3 Stars scootmobiel zocht in de omgeving van Dronten ben ik helaas niet ver gekomen. Gelukkig kreeg ik via een vriend van mij te horen dat ik wel gemakkelijk een scootmobiel kon scoren. Ik wilde namelijk een verjaardagscadeau geven aan mijn lieve opa. Hij is er altijd voor mij geweest, wanneer ik hem nodig had. Daarom wil ik een mooi cadeau terug aan hem geven als een soort van bedankje voor wat hij heeft gedaan. Want hij is de beste opa die iemand kan wensen.

Mooie scootmobielen bij 3 stars in Dronten

Dankzij de informatie van de vriend, ben ik naar Dronten gegaan om scootmobielen te kijken. Al snel kwam ik bij de scootmobiel zaak 3 Stars. Zij hadden echt van alles en nog wat qua scootmobielen. Ik wist dat er veel waren en dat de keuze groot was, maar niet dat het zo enorm was! Ik kon kiezen uit een scootmobiel kopen, huren, leasen, welk merk, welke kleur, echt van alles! Terwijl ik aan het rondkijken was, kwam er een vriendelijke meneer naar mij toe. Hij vroeg of ik op zoek was naar een specifiek model. Ik vertelde de man dat ik een verjaardagscadeau aan het zoeken was voor mijn opa en ik geen idee had welke ik moest kiezen. De man vroeg me een paar vragen over mijn opa en daarna gingen we rondkijken. Hij gaf mij goed advies van welke ik wel en niet moest nemen met de juiste redenen. Uiteindelijk ben ik met een ‘Vermeiren Mercurius 4 LTD’ naar huis gegaan. Deze past het beste bij de specificaties van mijn opa en hij zag er mooi uit. Ik was erg benieuwd naar zijn reactie, want ik weet zeker dat hij dit nooit zag aankomen.

Mijn opa vond het geweldig!

Op de dag van de verjaardag was het de tijd om mijn cadeau aan hem te geven. Ik zei tegen mijn opa dat hij alvast naar buiten moest gaan met de rest, en dat ik er zo aankwam met het cadeau. Iedereen stond buiten te wachten op het cadeau. Ik had een grote rode strik op de scootmobiel gedaan. Ik kwam er mee aanrijden en iedereen was stomverbaasd! Mijn opa die zat mij aan te kijken van: ‘Dit meen je niet he?!’ Hij was er super blij mee!

 

 

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress