Roirc
Image default
Business

Een trouwfilm laten maken? Goed idee!

Uw trouwdag vliegt voorbij en het liefst wil je de hele dag iemand om je heen hebben die de hele dag documenteert, voor je vastlegt. Natuurlijk jullie als bruidspaar, maar ook jullie familie, vrienden, de locatie en alle details van die ene speciale dag. In de hoop dat je helemaal niets zal missen van die dag. Als videograaf moet je van bruiloften houden, ja, zelfs graag persoonlijk deel willen uitmaken van die dag. En dat is precies het gevoel dat Arthur Huizinga van ArtVideo mij gaf op onze eigen bruiloft. Hij mengde zich tussen onze gasten. Hij deed zijn uiterste best op me op mijn gemakt te laten voelen, wat betekent dat hij de meest natuurlijke, openhartige beelden heeft weten vast te leggen.

Trouwfilm laten maken resulteert in een emotionele en eeuwige herinnering

De trouwfilm laten maken was wat ons betreft de beste uitgave van die dag. Hij heeft prachtige herinneringen weten te creëren, waarbij hij bewegende beelden van iedereen die op onze dag aanwezig was, op de meest natuurlijke manier heeft weten vast te leggen. Hij is op zoek gegaan naar lachen, tranen en knuffels. Hij drukte ons op ons hart hem gewoon te vergeten die dag en te ontspannen en te genieten van onze trouwdag. In de wetenschap dat hij er de hele tijd voor ons aan het filmen was zodat we na afloop konden terugblikken op een fantastische dag en dat voor de komende jaren.

Heel natuurlijk

Hij probeert je ook zeker niet te regisseren of dingen in scène te zetten, hij mengt zich zoals gezegd tussen de gasten en op de achtergrond en hij filmt het bruidspaar en de gasten die zich allen niet bewust zijn van zijn aanwezigheid. En maakt een meer natuurlijke en realistische opname van je grote dag.

Bruiloftsmomenten die je zeker op video moet laten vastleggen

Enkele waardevolle momenten die Arthur voor ons heeft weten vast te leggen.

  • Het proosten met onze directe familie en beste vrienden, het giechelen en de tranen, allemaal vastgelegd in de aanloop naar “Ja, ik wil!”.

  • Hoe hij het gedaan heeft weet ik niet, maar hij heeft zelfs mijn echtgenoot en zijn getuige weten vast te leggen hoe zij zich voorbereidden op de grote dag die op ons stond te wachten.

  • Die eerste blik tussen mij en mijn man toen ik de trap afkwam in mijn mooie jurk. De eerste keer dat hij me in mijn jurk zag. Ik vond dat één van de meest spannende momenten van de dag. En ik ben blij dat ik dit moment steeds weer opnieuw kan terugkijken.

  • De aankleding, het linnengoed, de bloemstukken en de inrichting van de verschillende ruimtes. We hebben er zoveel aandacht aan gegeven, dat ik het heel fijn vindt om dit weer terug te kunnen halen.


Neem zeker contact met ArtVideo op als je voornemens bent een trouwfilm te laten maken. Want hij weet als geen ander een emotionele en eeuwige herinnering aan je meest bijzondere dag te creëren.

Related Posts

Dankzij de opslagruimtes van Opslagman op goede voet met familie en vrienden

Hoe voorkom je een kaakontsteking?

Tijd is geld