Een voordelige schoorsteenveger in Tilburg

Wij waren sinds een aantal maanden aan het zoeken naar een goede schoorsteenveger in Tilburg. Keer op keer lukte het ons helaas niet om deze te vinden en dat kwam vooral doordat wij eigenlijk geen flauw idee hadden waar wij op moesten letten. Dit resulteerde erin dat wij deze zoektocht maar even zijn gaan staken en later verder gaan zoeken naar een goede schoorsteenveger in Tilburg. Op een gegeven moment werden wij door vrienden van ons getipt op Schoorsteenveegbedrijf Hendriks. Dit bedrijf is al vele jaren specialist op het gebied van het vegen van schoorstenen. Hierdoor konden zij ons precies vertellen wat wij het beste konden doen en waar wij hen voor nodig hadden. Het advies van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks was altijd eerlijk, oprecht en deskundig en daardoor kregen wij erg veel vertrouwen in dit bedrijf.

Veel enthousiasme bij deze schoorsteenveger uit Tilburg

Toen wij deze schoorsteenveger uit Tilburg zijn gaan benaderen om onze schoorsteen bij te laten vegen, reageerden zij meteen erg vriendelijk en enthousiast. Zij stelden dan ook voor om zeer snel langs te komen en ons meteen te voorzien van eerlijk en passend advies. Hendriks vertelde ons dat je je schoorsteen eigenlijk twee keer per jaar moet laten vegen. Anders is er namelijk een verhoogde kans op brand en dat is natuurlijk het laatste dat je in je huis wilt. Het laten vegen van de schoorstenen was erg goedkoop en dit overtrof dan ook echt onze verwachtingen. Wij hadden namelijk gedacht dat het vegen van onze schoorstenen toch wel wat zou kosten en hadden hier dan ook al rekening mee gehouden. Toen wij te horen kregen dat de kosten zoveel lager waren, viel ons dit erg mee en was dit natuurlijk erg mooi meegenomen.

Tevreden over de service en kwaliteit

Wij zijn erg te spreken over de service van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks en raden dit bedrijf dan ook zeker aan aan anderen. Wij benaderen dit bedrijf in de toekomst zeker nog een keer en kijken nu al uit naar een voorspoedige samenwerking in de toekomst als het gaat om het vegen van onze schoorsteen in Tilburg!

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress