Glazen deuren online bestellen

Een fraaie glazen deur is een absolute eyc-catcher in je interieur. Het staat heel stijlvol en geeft de hele ruimte een luxe uitstraling. Daarnaast kan het ook zorgen voor een betere regulering van het natuurlijke licht. Je kunt kiezen uit volledig glazen deuren, maar glas is ook te combineren met andere materialen, zoals hout, aluminium of zelfs natuursteen. Wel moet je er rekening mee houden dat je niet een deur van enkel glas neemt. Dit is veel te gevoelig voor breken. Let op bij de aanschaf van een glazen deur wat voor soort glas er gebruikt is.

Gehard glas
Gehard glas is thermisch bewerkt en heeft daardoor een sterkte die vijf maal hoger is dan normaal glas. De kans op het breken is daardoor nihil. Mocht het toch breken dan breekt en hele kleine ongevaarlijke stukjes glas waar je je niet aan kunt snijden. Dit glas is ideaal voor gebruik voor glazen deuren.

Gelaagd glas
Gelaagd glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een speciale folie. Dit wordt onder grote druk en temperatuur aan elkaar gelijmd. Ook dit glas is sterk en bij het eventuele breken van het glas, houdt de folie de scherven bij elkaar. De folie is normaliter doorzichtig, maar voor glazen deuren kun je ook folie met een kleurtje gebruiken. Op deze wijze maak je je glazen deuren met een kleurtje, een nog opvallender element in je interieur.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress