GPS Tracker

GPS Trackers hebben grote voordelen. Naast dat het voor een makkelijke en goede fleetmanagement zorgt, maakt het ook rittenregistratie een stuk makkelijker. Doordat het track and trace systeem de rittenregistratie automatisch maakt, hoeft hier geen moeite meer voor gedaan worden. Ook wordt het een stuk nauwkeuriger gedaan, aangezien er geen menselijke fouten meer gemaakt worden.

 

Rittenregistatie

Een goede rittenregistratie kan motiverend werken voor werknemers. Wanneer werknemers weten dat hun baas precies kan zien hoe ze rijden op het track and trace systeem, zullen ze meer hun best gaan doen om goed te rijden. Dit zorgt voor snellere tijden en vaker goede routes. Een chauffeur zal niet meer stiekem pauzeren bij een snackbar als hij weet dat dit terug te zien is bij de rittenregistratie. Ook geeft dit meer ruimte voor verbeteringen wat betreft het uitstippelen van de bezorgingen.

 

Beloning

Een werkgever kan dit effect versterken door een beloning uit te loven voor goede chauffeurs. Een werkgever kan bijvoorbeeld degene met de snelste aankomsttijd een beloning geven. Denk er hierbij wel om dat de chauffeurs sneller rijden door een slimmere route en niet doordat zij te hard gaan rijden. Dit kan namelijk voor boetes of ongevallen zorgen. Het is voor mensen die zich hier niet goed aan kunnen houden beter om een beloning te geven aan degene die het meest zuinig heeft gereden. Dit spoort de werknemers aan om zuinig te rijden, bespaart de werkgever geld en is goed voor het milieu. Deze beloningsmethode heeft dus alleen maar voordelen.

 

GPS Tracker van Global Trackmarks

Een goede GPS Tracker is te krijgen bij Global Trackmarks. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring in GPS Trackers en track and trace systemen. Doordat hun track & trace internationaal is, zijn hun producten ook voor elk bedrijf overal ter wereld geschikt. Kijk dus snel op de website van Global Trackmarks voor informatie over GPS Trackers, rittenregistratie en meer.

 

 

 

https://www.globaltrackmarks.nl/
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress