Het gebruik van Personenalarmering

Personenalarmering; ook wel bekend als alarmering voor een persoon. Het omvat een specialisme wat voor de eindgebruiker het verschil tussen leven en dood kan betekenen. Dit klinkt natuurlijk allemaal zeer dramatisch, maar in praktijk werkt het wel zo. We gaan in dit artikel doornemen wat personenalarmering precies inhoudt en hoe Secure2go hier een oplossing in biedt.

Wat is personenalarmering?

Personenalamering is een alarmeringssysteem dat specifiek ontworpen is voor een individu. Het systeem werkt met de betrouwbaarste apparatuur en een simkaart dat aangesloten is op meerdere netwerken. Hierdoor kan locatie altijd nauwkeurig gelokaliseerd worden. Naast de apparatuur en roaming mogelijkheden is er een server aanwezig die 24/7 bereikbaar is om de mogelijk nodige hulptroepen in te schakelen. Het idee van het alarmeringssysteem is dat mensen die een baan hebben waar ze mogelijk in aanraking kunnen komen met geweld gemakkelijk hulp in kunnen schakelen. Dus in plaats van dat je 112 hoeft te bellen, kan je met een druk op de knop hulp inschakelen. Het signaal komt bij de 24/7 bereikbare service terecht, die je locatie daarna lokaliseren en de nodige hulptroepen erop af sturen voor hulp.

Voor wie is het systeem bedoeld?

Het systeem is inzetbaar voor veel verschillende werknemers, maar een aantal banen die eruit springen zijn: Ambulancemedewerkers, deurwaarders en bewakers. Dit zijn beroepen waar het mogelijk is om consequent in aanraking te komen met gevaarlijke situaties en met het systeem van Secure2go kan het gevaar, voor zo ver mogelijk, weggenomen worden. Het systeem is ook bruikbaar voor een interne situatie, om bijvoorbeeld collega’s of familieleden waar te schuwen. Denk hierbij aan een bejaarde die niet meer goed mobiel is en hulp wilt aanslaan als hij/zij valt. De oplossingen van het systeem zijn eindeloos, voor meer informatie zou ik adviseren de website van Secure2go te bekijken voor personenalarmering.

 

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress