Het grootste assortiment kunststof bakken en pallets

Alpac biedt voor iedere toepassing een oplossing. Of u nu goederen moet vervoeren of opslaan en wat voor goederen het ook zijn, bij alpac vindt u altijd de juiste producten. Ons bedrijf vervaardigt pallets en een groot assortiment kunststof bakken namelijk in verschillende soorten en maten. Klanten die een kunststof bak met een geperforeerde bodem, een dichte bodem of dichte wand nodig hebben, kunnen bij Alpac terecht. Ook voor speciale vleeskratten, broodkratten of een krat met een scharnierend deksel zit u goed bij dit deskundige bedrijf. Verder realiseert Alpac met grote regelmaat op maat gemaakte pallets en kunststof palletboxen en het bedrijf blijft bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen en nieuwe series kunststof bakken en pallets.

Uw kunststof pallets en bakken snel in huis

Onze webshop is met heel veel zorg samengesteld. Zo kunnen we u garanderen dat u uw bestelling altijd naar wens wordt geleverd. Dit is voor ons een belangrijke waarde. Klanten hebben online een duidelijk overzicht van de verschillende producten. Zodoende kunt u in korte tijd de kunststof bak of kunststof pallet vinden die u nodig heeft. Klik op het product om de omschrijving en de details te zien. Klanten die het product aan willen schaffen, leggen de gewenste kunststof bakken en pallets in het winkelmandje. Of er kan een offerte worden aangevraagd. Na het plaatsen van de bestelling zorgt Alpac ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij de klant thuis worden bezorgd.

Levering van kunststofbakken en pallets uit voorraad en andere aantrekkelijke voorwaarden

Omdat wij een prettige aankoopbeleving voor u erg belangrijk vinden. Daarom hebben wij aantrekkelijk aankoop- en leveringsvoorwaarden voor u samengesteld. Nadat u een bestelling heeft gedaan via de webshop, kunt u in korte tijd gebruikmaken van de aangeschafte kunststof pallet of kunststof bak. Mocht het product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk om de bak of de pallet retour te sturen naar Alpac. Op online bestellingen zit een retourgarantie van tien dagen. Klanten hebben dus meer dan voldoende tijd om te zien of de kunststof pallets en bakken naar wens zijn.