Hoe verschilt IOTA van andere crypto’s?

IOTA  is vrij verschillend van Bitcoin, maar ook van alle andere cryptocoins. IOTA maakt namelijk, zoals we hierboven gelezen hebben, als enige geen gebruik van de Blockchain. Daarnaast is een groot verschil dat het IOTA netwerk steeds sneller wordt, als er meer transacties plaatsvinden met de cryptomunt. Bij de andere crypto’s wordt het netwerk overbelast en daardoor dus minder snel.

Wil je meer verschillen weten? Hieronder is een tabel te zien waar IOTA en Bitcoin worden vergeleken. Hierin is duidelijk te zien hoe verschillend beide cryptocurrencies zijn. 

 

Maak een gratis IOTA wallet 

 

Online zijn er veel zogenoemde aanbieders te vinden waar je crypto kunt kopen. Op deze website zijn er al veel bekende aanbieders de revue gepasseerd, maar we willen nu het hebben over de “nieuwkomer” Bitvavo. Maar wie is Bitvavo en wat kun je precies met dit platform? 

 

Bitvavo is een aanbieder van digitale valuta gebaseerd in Nederland (Amsterdam) die sinds oktober 2017 flink is gegroeid. Het bedrijf heeft als doel om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken, met als slogan: “digitale valuta voor iedereen”. Je kunt er Bitcoin en andere digitale valuta kopen en verkopen. Dit gaat gemakkelijk via iDeal of overboeking. Alle prijzen zijn gebaseerd op de actuele koers. 

Maak hier een gratis IOTA wallet aan.

 

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress