Roirc
Image default
Business

Houten picknicktafel: welk model is geschikt voor u?

Bij houtenpicknicktafelskopen.nl vindt u een handgemaakte en duurzame houten picknicktafel speciaal voor u gemaakt. Het hebben van zo’n tafel is essentieel als u vaak met familie en vrienden buiten wilt eten of als u meer mensen wilt lokken naar uw recreatiegebied. De tafels en banken zitten goed omdat ze stevig zijn en men niet continu hoeft te schuiven om met zijn allen aan de tafel te kunnen zitten. Toch is er nog veel verschil in de tafels van hout. Hier leest u meer over de diverse modellen. 

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een houten picknicktafel?

Er zijn een aantal punten waar u rekening mee moet houden als u een houten picknicktafel wilt aanschaffen. Allereerst moet u bedenken naar welke stijl u op zoek bent: wilt u industrieel of juist eerder modern. Ook is het hierbij handig om te bedenken welk soort hout het beste past bij uw tuin of recreatiegebied. Ook het budget is natuurlijk belangrijk om in gedachten gehouden. Steigerhout is vaak het goedkoopst in aanschaf maar is minder duurzaam. Als u voor duurzaam kiest, dan kunt u het beste gaan voor hardhout. Houd er wel rekening mee dat dit soort hout vaak duurder is.

Welke modellen kan ik vinden?

Als u van strak houdt en dit het beste past bij de rest van uw tuin, dan kunt u het beste kiezen voor modern. Hierbij worden rechte planken gebruikt met een dikke van ongeveer 3 á 4 centimeter. De breedte hiervan is vaak tot de 19 centimeter en kan in alle houtsoorten gemaakt worden. Gezien alle tafels bij houtenpicknicktafelskopen.nl handgemaakt worden, kunt u altijd uw specifieke wensen doorgeven. Houdt u meer van robuust? Dan kunt u kiezen voor een boomstam tafel. Deze planken en blad zijn dikker en oogt vaak natuurlijk. Staat uw ideale model hier niet bij? Dan kunt u in de webshop uw wensen doorgeven en één of meerdere tafels van hout op maat laten maken. Niet alleen de tafels maar ook genoeg andere tuinmeubelen. U kunt uw bestelling dan al binnen twee of drie weken verwachten. 

Wil je een picknicktafel kopen? Bekijk dan de website.

Related Posts

Diese Sachen brauchst du zum Werkeln

Webshop beginnen zonder ervaring met IT

Slotenmakers in Hazerswoude-Dorp