Houten vloeren uit Veenendaal, goede keuze!

Dat het een goede beslissing was om onze houten vloeren te kopen uit Veenendaal, bleek pas echt goed achteraf. Via Google kwamen we terecht op de site van Ambifloor in Veenendaal. We zochten naar houten vloeren die heel goed zouden passen in de stijl van onze woning uit 1910. We dachten stiekem al te weten welke houten vloeren dat zouden moeten zijn: een verouderde parketvloer in visgraat motief. De deskundigheid die de website van Ambifloor uitstraalt, trok ons gelijk over de streep om telefonisch contact op te nemen. We wilden met een professional praten over onze wensen en de verschillende mogelijkheden die Ambifloor ons te bieden had. Natuurlijk is de virtuele showroom daarvoor ook een prachtig hulpmiddel, maar wij wilden liever de diverse mogelijkheden kunnen zien en aanraken.

Houten vloeren uit Veenendaal moet je zien en voelen

We zijn blij dat we voor onze houten vloeren richting Veenendaal zijn gereden. Al wonen we zelf in Zwolle, we vonden het na ons eerste telefonische contact meer dan de moeite waard om een ritje naar de showroom te wagen. Om de houten vloeren in Veenendaal in het echt te bekijken. We dachten op voorhand dat het best een moeilijke opgave zou zijn om de juiste houten vloeren in Veenendaal uit te kiezen. Maar door het vakkundige advies dat we kregen, waren we er al snel over uit. We besloten inderdaad te gaan voor een verouderde parketvloer in visgraatmotief: onze oorspronkelijke gedachte.

De houten vloeren uit Veenendaal kan ik warm aanbevelen

Toen we de houten vloeren in Veenendaal gingen bekijken, kregen we een hartelijke ontvangst. Er werd alle tijd voor ons genomen en we kregen een goed idee van de verschillende soorten houten vloeren in Veenendaal. Ook kregen we duidelijke uitleg over was en olie lagen. Uiteindelijk hebben we tijdens ons bezoek aan de showroom besloten om niet alleen in onze woonkamer houten vloeren uit Veenendaal te laten leggen, maar ook op de bovenverdieping.

Ambifloor woninginrichting Veenendaal heeft met onze houten vloeren keurig vakwerk geleverd. De houten vloeren die ons huis nu hebben verrijkt hebben het karakter van onze woning alleen maar versterkt. En daar zijn wij uiterst tevreden over want dat was ons bedoeling. En gelukkig hebben de kanjers van Ambifloor dat volledig begrepen.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress