Roirc
Image default
Business

HP latex printer op de bres voor zieke kinderen

De HP latex printer is een voortreffelijke uitvinding. In Spanje zijn de ouders van zieke kinderen en de kinderen zelf het daar vast en zeker 100 % mee eens. Ziekenhuizen kunnen erg beangstigend zijn, vooral voor kinderen. In samenwerking met ziekenhuizen in Spanje en Denemarken bracht HP een geweldig idee tot leven. Tover ziekenhuizen om tot een vriendelijkere omgeving, waardoor zieke kinderen en daarmee ook gelijk hun ouders zich wat meer op hun gemak zullen voelen. Als je kind ziek is, maak je je zorgen. Zorgen voor nu maar ook over een onzekere toekomst. Daarom is het belangrijk dat ze af en toe glimlachen. Want geluk geneest.

De HP latex printer schrijft geschiedenis

Dankzij de revolutionaire techniek van de HP Latex printer wist HP samen met het Sant Joan de Déu Kinderziekenhuis in Spanje de ervaring voor kinderen en hun families te verbeteren. Door het creëren van kleurrijke interieurs met thema’s, het veranderen van diagnostische machines en kleedkamers in een ruimtereis. De decoraties bedrukt met behulp van een HP Latex printer zijn op een dusdanige manier geïntegreerd in het interieur van het ziekenhuis, dat ze de diensten nagenoeg niet verstoren. Met deze printer is het mogelijk om unieke en aantrekkelijke ontwerpen voor de kinderen te maken. Passend in de gevoelige omgeving maar toch voldoende prikkelend voor de fantasie van kinderen.

Uniek

Ook in Denemarken werkte HP samen met het H.C. Andersen kinderziekenhuis om een aantrekkelijke omgeving te creëren voor jonge patiënten. Met geprinte decoraties op muren, plafonds en zelfs op een MR-scanner. De decoratie helpt de stress en angst, die kinderen vaak ervaren, te verminderen. En daarmee het aantal gevallen waarin kinderen moeten worden verdoofd voordat ze een MR-scan kunnen krijgen.

HP maakt de wereld een beetje mooier

HP creëert technologie die het leven beter maakt voor iedereen, overal. Elke persoon, elke organisatie en elke gemeenschap over de hele wereld. De professionals van Repromat geven u graag een demonstratie van de vele mogelijkheden van een HP latex printer. Ze hebben een uitgebreid assortiment producten als printers, plotters, snij- en vouwsystemen en scanners. Apparatuur met mogelijkheden die u zullen verbazen. Ga gerust eens langs in De Meern of bekijk de website.

Related Posts

Op zoek naar een ICT bedrijf in Arnhem?

Ruitersportwinkel: Over vlechten met naald en draad

Zonnepanelen laten plaatsen in Veenendaal