HP PageWide printer, uniek in zijn soort

HP PageWide printers bieden momenteel de beste energie-efficiëntie in hun klasse en ze hebben ‘s werelds veiligste afdrukmogelijkheden. Met deze printer maakt u kennis met een geheel nieuwe manier van afdrukken. De PageWide technologie is niet geheel nieuw: in de afgelopen jaren is de techniek getest in een aantal kleinere kantoorprinters van HP. Deze gebruikerstests hebben de fabrikant in staat gesteld om de technologie op te schalen tot grootformaat.

HP PageWide printer, een revolutie

PageWide printer beschikt over een technologie waar u altijd al naar op zoek was, zonder het te weten. Deze printers beschikken niet alleen over een enorme snelheid, een professionele printkwaliteit over elke breedte wordt ook nog eens gegarandeerd. Het is tijd om eindelijk die levendige, in het oog springende marketingactiva waar u altijd al van heeft gedroomd, te omarmen. Met indrukwekkende printsnelheden tot wel 55 pagina’s per minuut bieden deze machines alleen maar het allerbeste voor u en uw bedrijf. De PageWide-technologie heeft echter veel meer te bieden dan ‘alleen maar’ bliksemsnelle printsnelheden. De PageWide printtechnologie van HP heeft een revolutie teweeggebracht binnen de inkjet druk en heeft met deze printer een waardevol alternatief voor de laserprinter voor zakelijk gebruik.

Lage totaalkosten, deskundige kwaliteit

Maar daar houdt het niet op. Met behulp van state-of-the-art technologie, heeft HP hun afdrukexpertise ingezet om hoogwaardige, betaalbare cartridges te ontwikkelen waar uw bedrijf elke dag op kan vertrouwen. Zo krijgt u niet alleen ongeëvenaarde, verbluffende prints, u kunt er ook op rekenen dat HP de laagste totaalkosten in zijn klasse levert.

Deskundige kleurkwaliteit, ongeëvenaarde veiligheid en gegarandeerde energie-efficiëntie. Ontdek vandaag nog de kracht van de HP PageWide technologie. Met meer dan 40 jaar aan ervaring kunnen de professionals van Repromat u exact vertellen welke oplossing voor u het meest geschikt is. Rekening houdende met de branche waarin u werkzaam bent en uw wensen. U kunt ook een brengen aan de showroom waar de nieuwste grootformaat printers én scanners staan opgesteld.

Perfecte service

De service van Repromat gaat verder dan een verkoop alleen. Ze houden ook na het installeren van uw machine contact door de status nauwkeurig in de gaten te houden. Zodat uw printer niet onverwacht zonder inkt komt te staan en uw spoedopdracht vertraging oploopt.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress