Roirc
Image default
Business

Interieurprojecten

Bij GRIP krijgt u begeleiding van uw interieurprojecten, waarbij er gestreefd wordt naar een optimale balans tussen vormgeving en functionaliteit. Op deze manier verliest u geen grip op de kwaliteit, het budget of de planning. Met ons unieke aanpak proberen wij ervoor te zorgen dat er ten alle tijden overzicht en controle is binnen het interieurproject, en dat u geen extra stress ervaart over het tijdig afmaken etc. Met GRIP krijgt u alles op een rijtje, en daar wordt vanaf het begin mee gewerkt. Dat doen we eerst door alle wensen en eisen op een rijtje te brengen betreffende het aantal vierkante meters, de personeelsbezetting, de locatie, wat de beoogde sfeer hoort te zijn en de uitstraling. Nadat dit allemaal in kaart is gebracht, gaan wij voor u op zoek naar passende huisvesting. 

Interieurprojecten met GRIP

Met GRIP worden interieurprojecten weer overzichtelijk, de tweede manier waarop we dat doen is door u uw top drie te laten bepalen. Het gaat hier dan om welke van de volgende punten de hoogste prioriteit krijgt; de kwaliteit, het budget of de planning. Zodra u dit heeft bepaald, gaan we aan de slag. Alle volgende keuzes binnen het traject worden vervolgens gebaseerd op deze volgorde, zodat we uw prioriteiten ten alle tijden toepassen. 

Verwachtingen

Met overzicht is het ook nodig om heldere verwachtingen te hebben, die goed gecommuniceerd zijn met alle partijen. GRIP doet dit door na het intakegesprek een 3D visualisatie te maken van de ruimte, en die naar u te sturen. Hiermee kunt u een realistisch beeld vormen van hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien, en eventueel laatste aanpassingen aan ons doorgeven van elementen die nog niet naar wens zijn. Deze 3D tekening is bovendien handig om te kunnen beoordelen hoe de verschillende elementen van het geheel met elkaar samenhangen, en of ze überhaupt wel goed samenwerken. Sommige wensen en eisen zijn eenmaal niet te verenigen. Het is dan beter om hier te vroeg dan te laat achter te komen. Wanneer alles in orde is, de prioriteiten gesteld en de verwachtingen helder, kunnen we aan de slag met het interieurproject. 

Related Posts

Chocolade relatiegeschenken

De beste schuifpuien verkrijgbaar!

Woningfotografie laat uw huis vanuit nieuwe perspectieven zien!