ISDN stopt

Wist u dat KPN heeft aangegeven dat per 1 september 2019 ISDN stopt?? ISDN was jaren geleden een veel gebruikte en betrouwbare manier om zakelijk te bellen. Maar inmiddels is ISDN een verouderde en dure techniek geworden. Gelukkig zijn er alternatieven en kan De Nederlandse Provider jou daarbij helpen.

ISDN stopt, wat is het alternatief?

Doordat ISDN stopt zal heel zakelijk Nederlanden dienen over te stappen naar een alternatief. Gelukkig is er een veel beter en goedkoper alternatief beschikbaar, namelijk VoIP. VoIp staat voor Voice over Internet Protocol en betekent dat je belt via een internetverbinding. Er is dus geen digitale of analoge telefoonlijn meer nodig en naast spraak kan er ook andere digitale informatie meegezonden worden. Doordat VoIP gebruik maakt van de beschikbare bandbreedte zijn de kosten vergeleken met het gebruik van ISDN lijnen veel lager. Daarnaast kunnen allerlei vormen van communicatie zoals, voicemail, fax en email allemaal aangeboden worden op slechts een apparaat of computer. Niet alleen goedkoper dus maar ook een stuk efficiënter.

De Nederlandse Providers staat je bij als de ISDN lijnen verdwijnen

Als op 1 september 2019 de ISDN lijnen verdwijnen dien je als ondernemer dus goed voorbereid te zijn op een alternatief. De Nederlandse Provider levert al jaren VoIP aan ondernemers en kan jou dus goed van dienst zijn om zorgeloos over te stappen naar VoIP. De Nederlandse Provider levert namelijk alle zakelijk telecomdiensten op een gemakkelijke manier zodat jij als ondernemer er geen omkijken meer naar hebt. De Nederlandse Provider begrijpt ondernemers en weet dat zij niet zitten te wachten op ingewikkelde technische informatie. Zij vinden namelijk dat telecom en IT gewoon moeten werken wanneer jij dat nodig hebt. Dus in plaats van een standaard bundel van een traditionele telecomaanbieder biedt De Nederlandse Provider ook maatwerk diensten aan. Hierdoor betaal je enkel voor wat je nodig hebt en niet voor diensten die je toch niet gebruikt. De Nederlandse Provider begrijpt als geen ander dat jij als ondernemer geen tijd en zin hebt om je in allerlei technische informatie te verdiepen en nemen daarom die zorgen voor jou uit handen. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met wat het belangrijkst is namelijk het ondernemen.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress