Roirc
Image default
Business

Kies voor de hulp van ADXpert bij re-integratie tweede spoor

Wilt u een traject re-integratie tweede spoor starten voor één van uw werknemers? Bij ADXpert kunt u op het juiste advies rekenen. Zij begeleiden u op professionele wijze gedurende het hele traject.

Een doelgerichte aanpak van re-integratie tweede spoor

Als het goed is heeft u zelf al besloten dat re-integratie tweede spoor de beste oplossing is voor u en uw werknemer. Uw werknemer kan, om wat voor reden dan ook, niet re-integreren in uw eigen bedrijf, dus zal er gekeken moeten worden naar andere mogelijkheden. Dit houdt vaak in dat er voor de werknemer wordt gezocht naar een nieuwe werkplek bij een ander bedrijf. Dit gebeurt door middel van re-integratie tweede spoor.

ADXpert is een uitstekende keuze wanneer u hulp nodig heeft tijdens het traject van re-integratie tweede spoor. Dit is zo omdat ADXpert doelgericht en probleemoplossend denkt. Zij denken ook met u mee, in plaats van alleen maar voor u. Ook zetten zij een vacaturebank in om te zoeken naar mogelijke banen, zodat ze zich compleet kunnen focussen op het vinden van een nieuwe werkplek voor de werknemer. Ook helpt ADXpert de werknemer met het versterken van zijn of haar netwerk via LinkedIn, geven ze sollicitatietraining en doen ze een cv-check.

Hoe gaat een re-integratie tweede spoor bij ADXpert dan precies te werk? Het begint met een intakegesprek met uw medewerker. Met diegene worden dan loopbaantesten afgenomen, om te kijken welke soort baan het meest geschikt zal zijn. Er wordt vervolgens overlegd met een arbeidsdeskundige en een psycholoog, en op basis daarvan wordt er een trajectplan gemaakt. Dan wordt er gestart met solliciteren en netwerken. U zult hier als werkgever van op de hoogte worden gehouden door middel van maandelijkse rapportages.

Re-integratie tweede spoor bij ADXpert? Vraag een offerte aan

Wilt u graag advies ontvangen van ADXpert tijdens het traject re-integratie tweede spoor van uw medewerker, dan kunt u een offerte aanvragen. Hierin wordt zo precies mogelijk berekend wat alles gaat kosten. Mocht u nog andere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ADXpert door de mailen of te bellen.

Related Posts

Stel uw eigen sauna handdoek samen

Kunststof producten laten maken?

Een trouwfilm laten maken? Goed idee!