Klantenservice voor al uw vragen over een goedkope container of puincontainer huren

Heeft u vragen over het huren van een goedkope container of puincontainer? Of is er nog iets niet duidelijk? Want weet u bijvoorbeeld welk formaat container u moet huren? En wat als u voor een bepaald formaat gekozen heeft, maar naderhand blijkt dat de container te klein is? Of wat als u erachter komt dat u de container langer nodig heeft dan u in eerste instantie verwacht had? Wendt u zich dan tot de deskundige klantenservice van uw containerverhuurbedrijf. De medewerkers kunnen u antwoord geven op al uw vragen en een gepaste oplossing bieden voor uw probleem.

Leveringsvoorwaarden bij goedkope container of puincontainer huren

Gaat u een goedkope container huren? Dan zult u te maken krijgen met leveringsvoorwaarden die u goed dient door te nemen. Dan weet u namelijk zeker dat u deze goed gebruikt. In een container voor houtafval mag bijvoorbeeld wel sloophout, hardboard, geschilderd hout en houten meubels, maar geen verbrand hout, verrot hout en boomstammen. En zo mag en in een bouw- en sloopafval container maar maximaal 5% zand en 10% gips, maar absoluut geen koelkasten, accu’s en autobanden. Door de leveringsvoorwaarden te lezen, weet u ook direct welke container u moet huren.

Goedkope puincontainer of gewone container huren in combinatie met grondstof

Het huren van een goedkope container, zoals een puincontainer, gaat vaak gepaard met het bestellen van grondstoffen voor ondergrond. Over het algemeen worden er twee soorten ondergrond verkocht. Enerzijds kunt u kiezen voor gebroken puin. Dit materiaal is perfect om te gebruiken als oprit of verharding van de ondergrond. Hierbij wordt overigens geadviseerd om eerst een laag van 10 centimeter gebroken puin aan te brengen en daarna een laag zand, eveneens van 10 centimeter. Anderzijds kunt u ook voor zand bij uw containerverhuurbedrijf terecht. Dit zand kunt u gebruiken voor het ophogen van oppervlakken of als fundering of onderlaag voor straatwerk.