Koalabedding Nijntje dekbedovertrek

 

Bij Koalabedding kan je Nijntje dekbedovertrekken krijgen. Het is voor generaties lang een begrip en daarom niet verbazingwekkend dat ouders dit kinderbeddengoed van Dick Bruna nog steeds liefhebben. Om tegemoet te komen aan de wens van ouders en kinderen heeft Koalabedding het Nijntje dekbedovertrek aan de collectie toegevoegd. Het is uitgevoerd in eigentijdse tinten en heeft bovendien elegante details erin verwerkt. De overtrekken zijn voor kinderen zoals peuters en dreumesen. De gehele collectie kan men online bekijken. Zo kan je het Nijntje dekbedovertrek uitzoeken dat bij jouw dochtertje of zoontje past.

Geschiedenis van Nijntje

Voordat Koalabedding in Nijntje dekbedovertrekken kon voorzien was er een periode van ontwikkeling voor dit figuurtje. In 1955 kwam Nijntje ter wereld. Het was in dezelfde tijd dat Dick Bruna zijn eigen zoontje vertelde over de verhalen van het konijntje dat in Egmond aan Zee woonde. Het concept werd op papier gezet en uiteindelijk uitgegeven. Sinds dat moment is Nijntje alom bekend in de Nederlandse cultuur. Door de tijd heen heeft het een aantal veranderingen doorstaan voordat het het symbool werd dat men nu op een Nijntje dekbedovertrek kan vinden. In het begin leek het bijvoorbeeld op een lappenpop, maar heeft uiteindelijk een menselijke uitstraling ontvangen. Vandaag de dag kan men dit icoon niet alleen in boeken zien, maar ook op televisie en natuurlijk op producten als het Nijntje dekbedovertrek.

Speciaal voor klein beddengoed

De dekbedovertrekken van Koalabedding met Nijntje in de hoofdrol zijn speciaal bedoeld voor klein beddengoed. Zo vind je bij ons overtrekken met afmetingen van 100×135 en 120×150. Dit is bedoeld voor peuters en dreumesen. Als het niet duidelijk voor je is welk formaat geschikt is voor jouw kleintje kan je contact opnemen met Koalabedding en vragen naar welk Nijntje dekbedovertrek geschikt is voor de kinderslaapkamer van jouw kind. Dan wordt het eenvoudig om een Nijntje dekbedovertrek van de juiste grootte aan te schaffen voor je zoon of dochter.

 

https://www.koalabedding.nl/
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress