Koeriersdienst Gelderland

Een professionele koeriersdienst Gelderland? Dat is koeriersdienst de Vries. Deze koeriersdienst Gelderland heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van lokale logistieke dienstverlening en transport. U geniet van persoonlijke en betrouwbare service.

Flexibel en snel inzetbaar

Koeriersdienst Gelderland levert 7 dagen per week en 24 uur per dag bestellingen van klant tot klant. Heeft u bijvoorbeeld een pakketje dat met spoed verzonden moet worden? Neem dan direct contact op met koeriersdienst de Vries en laat uw pakket vandaag nog bezorgen. Dankzij de snelle service en het grote bereik in de regio is koeriersdienst de Vries een echte aanrader voor al uw pakketten in de regio.

 

Naast de vaste koeriersdiensten zijn wij ook actief met onze palletdienst. Neem een kijkje op de website.

Betrouwbare en persoonlijke koerier

Deze koeriersdienst Gelderland weet precies dat klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak kenmerkend is voor de regio. Heeft waardevolle of persoonlijke goederen dat vervoert moet worden? Dan gaan wij hier altijd zorgvuldig mee om. U geniet van een veilige en betrouwbare levering. Uw pakket wordt niet tot de deur geleverd, maar direct aan de klant. Zo weet u altijd dat het pakket op de juiste plek terecht komt. Wilt u meer weten over de service of contact opnemen? Bel dan of neem een kijkje op de website. Hier kun je een duidelijk inzicht krijgen in de tarieven en de verzendopties.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress