Roirc
Image default
Business

Kunststof producten laten maken?

Als u goedkoop kunststof producten wilt laten maken, zoek dan niet verder. SPF plastics heeft jarenlange ervaring in het maken van opmaat gemaakte plastic producten. Onze kracht is het op maat vervaardigen van plastic voorwerpen en onderdelen. Specialistisch en met grote precisie kunnen producten op grote en kleine schaal ontwikkeld worden waarbij de laatste technieken en materialen worden toegepast. Ons machinepark is dan ook helemaal up-to-date waarbij de computergestuurde machines met geïntegreerde robotten de juiste oplagen en producten produceren.

Waarom kunststof producten laten maken?

Onze kracht is het op maat vervaardigen van plastic voorwerpen en onderdelen. Specialistisch en met grote precisie kunnen producten op grote en kleine schaal ontwikkeld worden waarbij de laatste technieken en materialen worden toegepast. Ons machinepark is dan ook helemaal up-to-date waarbij de computergestuurde machines met geïntegreerde robotten de juiste oplagen en producten produceren. Graag denken wij in een zo vroeg mogelijk stadium met onze klanten mee om de juiste keuzes te maken in vorm, techniek en materiaal. Hierbij altijd strevend naar een concurrerende prijs. Het kan voor klanten moeilijk zijn om te bepalen wat ze willen. Wij willen zoveel mogelijk u ondersteunen in dat proces. Onze gepenaliseerde medewerkers hebben jarenlange ervaring in de branche en weten alles over onze producten.

Waarom kunststof producten laten maken door ons?

U wilt kunstof producten laten maken, maar waarom zou u daarvoor naar ons gaan? Wij zijn een echt familiebedrijf. Van generatie tot generatie is de kennis en ervaring overgedragen. Wij streven naar innovatie en verbetering. Wat vandaag goed ging moet morgen beter. Wij willen het beste uit onze producten halen en doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. SPF Plastics gebruikt uitsluitend kunststof materialen van zeer hoge kwaliteit. In het proces van kunststof spuitgieten worden kleine korrels kunststof verhit waardoor deze plastificeren. Vervolgens wordt de verhitte massa onder hoge druk in de matrijs gespoten waarna deze de vorm van het product aanneemt. De matrijs wordt gekoeld waardoor de kunststof stolt en het product klaar is. Ieder product heeft zijn eigen doel. Zo moet het ene product geschikt zijn voor buitengebruik en een ander bestand zijn tegen hoge temperaturen.

Related Posts

Veilig op weg met een ingebouwde dashboard camera

Een grootformaat scanner met de nieuwste technologie├źn

Animatiefilmpje creatief inzetten