Lamelparket

Lamelparket is op het moment het meest verkochte soort parketvloer. Parket is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten vloeren. Het meeste lamelparket, bestaat uit drie lagen hout die op elkaar gelijmd zijn. De onderste en de middelste laag hout is meestal gemaakt van populierenhout en de toplaag bijna altijd van eikenhout. De lagen hout zijn bij lamelparket dwars op elkaar verlijmd, wat betekent dat het hout bijna niet zal gaan werken. Dit heb je vaak wel bij massieve soorten hout. Bij lamelparket is dit vrijwel nooit het geval. Dat is ook de reden dat lamelparket zo populair aan het worden is. Ga voor meer informatie over goedkoop lamelparket naar www.baxhouthandel.nl

Soorten lamelparket

Je hebt verschillende soorten lamelparket. Zo heb je parket wat je in elkaar kunt klikken en parket wat je moet lijmen om het te leggen. Het voordeel van een parketvloer die je in elkaar moet klikken, is dat als je gaat verhuizen, je eventueel de parketvloer kunt demonteren en weer weg kunt halen. Bij een gelijmde vloer kan dit helaas niet. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden bij de keuze van je parketvloer.

Een lamelparketvloer bestellen bij Bax-houthandel

Bij ons heb je de keuze uit een groot assortiment lamelparket-vloeren. Je kunt op onze website eenvoudig kijken over welk soort vloeren wij beschikken.
Bovendien betaal je bij ons altijd de beste prijs. Dit kunnen wij doen, doordat wij zelf in onze fabriek in Nederland, onze lamelparket-vloeren produceren. Zo hoeven wij geen invoerkosten te betalen en kan de prijs laag blijven. Bovendien ben je bij ons verzekerd van de beste kwaliteit.

Het leggen van uw lamelparketvloer

Eindelijk is het dan zover, je heeft jouw lamelparketvloer in huis. Het is best mogelijk dat je in je hele leven nog nooit een vloer gelegd heeft. Dit is heel begrijpelijk en voor alles is dan ook een eerste keer. Daarom hebben wij op de website een eenvoudige handleiding geplaatst, waarin je op een simpele manier uitgelegd wordt, hoe je een lamelparket vloer nu moet leggen. Wij hebben aan alles gedacht.

Vragen?

Mocht je nu nog vragen hebben over een lamelparketvloer of over eventuele andere zaken, dan kun je eenvoudig contact opnemen via de online chat die altijd beschikbaar is op onze website. Zo heb je eenvoudig en snel antwoord op al je vragen. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen als je dat fijner vindt. Neem gerust eens een kijkje op onze website van Bax houthandel!

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress