Roirc
Image default
Business

Leer masseren met de massage opleiding van Positive Touch

Heeft u er wel eens aan gedacht om een massage opleiding te doen? Dat kan bij Positive Touch. Misschien heeft u wel eens een partner gemasseerd en werd u hierdoor geïntrigeerd naar de kunst van het massage geven. Of misschien bent u wel eens naar een wellness resort geweest en heeft u daar gezien hoe professionele masseurs te werk gaan en dacht u: dat wil ik ook kunnen. Wacht dan niet langer en meldt u aan voor de tweejarige opleiding van Positive Touch. Hierna kunt u uzelf integraal holistisch massagetherapeut noemen. U leert professionele massagetechnieken, maar ook alles over de heelwording en bewustwording van lichaam en geest. Hiermee zal u veel mensen kunnen helpen zich beter in hun vel te voelen. Wie wilt dat nou niet?

Coaching en haptonomische vaardigheden leren bij onze massage opleiding

Naast dat u bij onze massage opleiding uiteraard verschillende massagetechnieken leert leren wij u ook de fijne kunsten van coaching en haptonomische vaardigheden. U kunt zich dus volledig als therapeut ontwikkelen met deze tweejarige opleiding. In het eerste jaar zult u dan ook vakken volgen als psychosomatiek, coaching en intuïtieve ontwikkeling. Daarnaast leert u in dit jaar de basistechnieken van het masseren en het massage geven vanuit verschillende invalshoeken. In het tweede jaar zal er verdieping zijn en ligt de focus op het bewustwordingsproces. Hierbij leert u de signalen herkennen die een lichaam geeft en wat deze betekenen. Handige kennis dus ook om bij uzelf en uw naasten te kunnen toepassen. In dit holistische jaar ligt de verdieping dus in de therapeutische begeleiding. Tijdens de gehele opleiding krijgt u hulp van een supervisor van onze school die met u 1 op 1 kijkt naar uw vooruitgang en u helpt uw vaardigheden optimaal te kunnen benutten. 

Informatieavond

Heeft u interesse gekregen in onze massage opleiding en wilt u meer weten? Wij organiseren regelmatig informatieavonden waarbij u kunt kennismaken met de opleiding en met de kunst van integraal holistische massages. Proef de sfeer van onze school en praat met onze docenten! Op onze site kunt u zien wanneer de eerstvolgende informatieavond wordt gehouden en meer lezen over onze organisatie: https://www.positivetouch.nl/

Related Posts

HP PageWide printer, uniek in zijn soort

Een scootmobiel vinden in Dronten was nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Uw auto laten repareren door professionals