Migraine gedeeltelijk wegnemen

Het hebben van (chronische) hoofdpijn kan erg vervelend zijn. Je hebt het gevoel dat je hersenen tegen je schedel aan zitten en dat ze opgezwollen zijn. Het kan zijn dat je een kloppend gevoel hebt, dat je precies op slechts één plek pijn hebt of dat het doortrekt naar je nek. Beter gezegd vanuit je nek. Maar er is nog een stapje erger, migraine. Mensen die nog nooit migraine hebben gehad kunnen er eigenlijk moeilijk over mee praten en weten vaak niet zo goed wat het inhoud en zeggen daarom ook vaak dat de gene die migraine heeft zich maar aanstelt. Maar dit is echter en helaas niet het geval.

Migraine is eigenlijk een aandoening waarbij de aanvallen door prikkelingen na een tijdelijke vernauwing ontstaat met als het gevolg verwijding van de bloedvaten. Het gaat vaak gepaard met een kloppende hoofdpijn vaak aan een kant van de hersenen waarbij ook misselijkheid, concentratieverlies, overgevoeligheid en een droge mond kan ontstaan. De pijn wordt vaak heftiger bij lichamelijke inspanning en voornamelijk wanneer het hoofd naar beneden gaat (er ontstaat op dat moment extra druk op het hoofd). De beleving van een migraineaanval is heftig, vaak zien de personen die zo een aanval hebben vlekken voor de ogen en kunnen ze niet meer normaal naar een gesprek luistern laat staan mee praten. Daarnaast neemt het denkvermogen af, normaal na denken, deelnemen aan een gesprek en simpele handelingen uitvoeren gaat zelfs op dat moment lastig.

Het verhelpen van migraine kan nog steeds helaas niet altijd, een tijdelijke oplossing is er wel. Je kan eraan denken om botox tegen migraine te gebruiken. Hoofdpijn botox werkt namelijk als een soort spierontspanner waardoor er minder druk op het hoofd komt. Dit helpt uiteindelijk de pijn en de nare gevolgen van migraine te verminderen. Bekijk altijd het diverse aanbod aan klinieken voordat je een definitieve keuze maakt.

http://faceland.nl/
Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress