Roirc
Image default
Business

Natuurlijk kies je voor schoenen van Shoelia als je durft

Durf jij de schoenen van Shoelia Veenendaal te dragen? Kan het jou wat schelen wat anderen van je vinden? Waarom kan het jou juist wel wat of juist niets schelen? Neem echt even de tijd om hierover na te denken: (waarom) maak je je je zorgen over wat anderen over je denken? Je bent een uniek, begaafd en bijzonder persoon. Dat is een feit. Laat dat nu je uitgangspunt en de manier van leven zijn.

Schoenen van Shoelia? Ja natuurlijk!

In dit blog enkele redenen waarom de schoenen van Shoelia juist jou bijzondere uniciteit onderstrepen. Durf anders te zijn en maak je vooral geen zorgen over wat anderen van jou of ervan denken.

Jij bent uniek

Ieder mens die ooit heeft geleefd, of ooit zal leven, is uniek. Jij bent echt uniek in je soort. We weten allemaal dat we, als mensen, de gebruikelijke stukjes en beetjes delen die de meesten van ons gemeen hebben, zoals bepaalde essentiële lichaamsdelen – een hoofd, een hart, een brein, enzovoort. Maar daar eindigt de gelijkenis. Je levenservaringen tot nu toe hebben je tot de persoon gemaakt die je vandaag de dag bent. De manier waarop je door je ouders bent opgevoed en de dingen die je in je jeugd hebt geleerd, zijn samengekomen om je anders te maken dan alle anderen. Je hebt misschien wel een aantal dingen geleerd die vergelijkbaar zijn met die van andere mensen, zoals respect voor je medemens, de noodzaak om twee keer per dag je tanden te poetsen, enzovoorts. Maar je hebt ook veel geleerd wat andere mensen niet hebben gedaan, zoals hoe je voor een dierbare moet zorgen, of een muziekinstrument moet bespelen, of ingewikkelde wiskundige vergelijkingen moet oplossen.

Niet voldoen aan de norm

We zijn vooral opgevoed om ons aan te passen; om hetzelfde te zijn als ieder ander. Het is juist vanwege het feit dat we anders zijn dat we allemaal zo geweldig en bijzonder zijn. De schoenen van Shoelia zijn een statement. Getuigen van lef en eigenheid. Met deze prachtige schoenen vier je als het ware het feit dat je uniek bent.