Roirc
Image default
Business

Ook een betonvloer vlinderen?

Betonvloer vlinderen

Wil je graag je betonvloer vlinderen? Maak dan gebruik van de machines en artikelen van Lievers Holland. Benieuwd wat je hier precies over moet weten? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten en wat je nodig hebt, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan om je betonnen vloer glad te maken.

Vlinderen van betonvloer

Als je een betonvloer wilt vlinderen dan is het belangrijk dat het beton hard genoeg is om er op te gaan lopen. Door een troffelmachine, oftewel vlindermachine te gebruiken, schuur je de bovenste laag van het beton open. Met deze machine wordt een slijtlaag ingedraaid. Let erop dat je net zo lang vlindert tot de toplaag glad en gesloten is. Pas dan is de betonvloer goed glad.

Oplossingen voor een betonvloer

Lievers Holland is de specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige machines en oplossingen voor het vlinderen van een betonvloer. De machines zijn ideaal voor de bouwindustrie. Naast dat ze van een hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn de machines ook nog eens betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en van een lange levensduur. Kortom: een echte investering dus voor jouw bedrijf.

Meer weten?

Heb je na het lezen van deze blog ook interesse om een betonvloer te vlinderen met de benodigdheden van Lievers Holland? Neem dan contact op met het hoofdkantoor en de specialisten vertellen je bij welke dichtstbijzijnde dealer je moet zijn om een aankoop te verrichten. Heb je nog vragen over één van de machines of benodigdheden? Dan kun je altijd bellen of mailen. De experts van Lievers staan je graag te woord. Ook als je advies op maat nodig hebt dan staan ze je graag te woord, zodat je een juiste aankoop verricht.

https://www.lieversholland.com/nl/

Related Posts

Zaunmontage

Dozen kopen bij Dozenhal was nog nooit zo gemakkelijk!

Laadpalen voor elektrische auto’s