Roirc
Image default
Business

Op zoek naar een auto?

Een auto is niet alleen een vervoermiddel dat u van A naar B brengt. Het is een levensstijl en een vertaling van uw gevoelens. Voor veel mensen is een auto een manier om te laten zien dat het goed gaat met ze. Althans dat is wat ze willen uitstralen. Veel mensen hebben een passie voor auto’s en zijn bereid om er veel geld aan uit te geven. Op dit moment zijn er wereldwijd zelfs 1 miljard auto’s in gebruik en per dag worden er 165 duizend nieuwe auto’s geproduceerd.  Meer informatie leest u op www.blog-artikelen.nl.

Model auto

Wat voor auto u wilt is erg persoonlijk. U zult eerst moeten kiezen uit een model. De populairste modellen zijn: een coupé, sedan, pick-up, hatchback en een MPV. Een trend die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld is elektrisch rijden. Een aantal jaren geleden waren er slechts een aantal hybride auto’s. Dit zijn auto’s die zowel een elektrische motor hebben als een verbrandingsmotor. Het aantal stekkerauto’s in Nederland is opnieuw gestegen. Begin 2017 telde ons land ruim 109 duizend plug-in hybrides (PHEV’s) en volledig elektrische voertuigen (FEV’s). Dat is 27 procent meer dan een jaar eerder. Dit blijkt uit nieuwe cijfers uit de Jaarmonitor wegvoertuigen van het CBS NA de forse toename van het aantal stekkerauto’s in 2015, zette de groei van dit type auto vorig jaar door. Het aantal steeg in 2016 met 22,5 duizend nieuw verkochte stekkerauto’s naar 109,4 duizend op 1 januari 2017. Wel was er afgelopen jaar een halvering van het aantal verkochte auto’s. In 2015 gingen nog 45 duizend nieuwe stekkerauto’s de weg op. Vooral in december van dat jaar piekte de verkoop, net voordat de fiscale bijtelling voor elektrische auto’s op 1 januari 2016 werd aangescherpt. In 2015 vond bijna een verdubbeling van het totale aantal stekkerauto’s in Nederland plaats

Duurste auto

De duurste fabriek auto die op dit moment te koop is, is de Bugatti Veyron Super Sports met een vraagprijs van $2.400.000. Dit is de duurste auto die u zonder aanpassingen kunt kopen. Er zijn duurdere auto’s waarbij met speciale elementen wordt gewerkt. Dit zijn geen fabrieksauto’s. De Bugatti is niet alleen de duurste auto ter wereld, maar ook de snelste.

Related Posts

Touringcar huren voor elke gelegenheid!

Coderen door printers

Koalabedding Nijntje dekbedovertrek