Op zoek naar een ICT bedrijf in Arnhem?

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Arnhem? U heeft geluk! Xantion is precies waar u naar op zoek bent! Wij bieden u volledige ICT-ontzorging aan voor slechts €1,95 per dag per werkplek. We werken met een vast maandelijks tarief, waar ook de kosten van onvoorziene storingen in verwerkt zitten. Zo weet u altijd wat u kunt verwachten, en staat u niet ineens voor onaangename verrassingen. Dat is ons streven, het voor de klant zo makkelijk mogelijk maken. ICT zou bij wijze van spreken even makkelijk voor u moeten zijn als de kraan opendraaien om uw handen te wassen.

Xantion, ICT-bedrijf in Arnhem

Als ICT-bedrijf in Arnhem werken we ernaartoe om het onze klanten dus zo makkelijk mogelijk te maken. Wat houdt dat in? Als u met veel vragen zit, kunt u ons bellen voor een afspraak, dan komen wij graag bij u op de koffie. Er valt namelijk heel veel onder ICT, en het kan zijn dat u maar een aantal specifieke dingen nodig heeft. Meestal is het lastig om zo’n specifiek pakket te vinden, daarom kunt u tijdens de afspraak gewoon aangeven wat de behoeftes zijn van uw organisatie, waarna wij u een voorstel kunnen doen. Dat doen we dan op basis van onze adviezen over de ICT-oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Het maakt ons niet uit of we u enkel kunnen helpen met de zakelijke telefonie, of juist het gehele ICT-beheer. Ongeacht wat het is, wij staan voor u klaar.

Waarom Xantion?

Waarom voor Xantion kiezen? Simpel, wij zijn anders dan traditionele ICT-bedrijven, zoals u al heeft kunnen merken. Doordat we met een vast bedrag per maand werken, waar de storingsdienst ook onder valt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ineens voor een torenhoge rekening komt te staan. Daarnaast is onze werkwijze heel persoonlijk, daar geloven wij in. Een van onze teams wordt gekoppeld aan uw bedrijf, die krijgt u meteen aan de lijn bij vragen of klachten. Zo spreekt u altijd met iemand die bekend is met uw situatie, en meteen kan gaan helpen.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress