Op zoek naar een professional voor een praktijkinrichting? All Dent!

Voor de bouw van onze nieuw praktijk hadden we sterk de behoefte om eerst aan tafel te gaan met de een professional. Die professional was al snel gevonden bij All Dent. We wilden niet tijdens de bouw van onze geheel nieuwe praktijk voor verrassingen komen te staan. En al helemaal niet als ons nieuwe gebouw opgeleverd zou worden. Daarom hebben we met de professionals van All Dent een volledig stappenplan doorlopen. We hebben voor de praktijkinrichting onze wensen en eisen in kaart gebracht. Aangevuld met de wettelijke bepalingen waarvan de kanjers van All Dent natuurlijk volledig op de hoogte waren. We hebben voordat de bouw startte geprobeerd alles volledig in kaart te brengen. Om te voorkomen dat we niet voor de onaangename verrassing zouden komen te staan dat het budget voor de praktijkinrichting overschreden zou worden.

Belangrijk: Vooronderzoek voor de praktijkinrichting

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe praktijkinrichting nu en in de toekomst zou voldoen aan onze ambities, hebben we met elkaar een aantal zaken besproken. Zaken die voor de praktijkinrichting belangrijk zijn om te weten, zoals bijvoorbeeld:

– wat zijn de ambities wat betreft de groei van onze praktijk?

– willen we in de toekomst wellicht gaan samenwerken met een andere praktijk?

– welke uitstraling willen we de praktijd door middel van de praktijkinrichting meegeven?

– wat is de te verwachten marktwaarde van de praktijk?

– hoe zal er gewerkt worden en met hoeveel collega’s tegelijkertijd?

– hoe hou je rekening met de beleving van de patiënten?

Bij verbouw is het overigens heel belangrijk om goed te (laten) onderzoeken of er mogelijke bouwkundige problemen te verwachten zijn. Er zijn natuurlijk nog veel meer vragen en eisen aan bod gekomen tijdens onze gesprekken voor de uiteindelijke praktijkinrichting een feit was.

All Dent: perfecte partner voor meer dan alleen de praktijkinrichting

Niet alleen de praktijkinrichting is voortreffelijk te noemen, maar ook de begeleiding, het service- en kennisniveau spreken tot de verbeelding. In All Dent hebben we een allround partner gevonden die ons van begin tot eind voortreffelijk heeft bijgestaan bij al onze vraagstukken, maken van tekeningen, onderhoudscontracten voor de apparatuur van de praktijkinrichting, de tekeningen voor zowel de loodgieter als de aannemer, enz. Te veel om op te noemen. Vandaar dat ik u beste advies geef dat mogelijk is: neem contact op met www.alldent.nl en ervaar het zelf.

 

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress