Oris horloge

De geschiedenis van Oris horloge in een notendop

Het horlogemerk Oris werd opgericht in 1904 in Hölstein, een plaats in Zwitserland. In 1925 had Oris inmiddels vijf fabrieken in dat land, met honderden medewerkers. Tijden de Tweede Wereldoorlog maakte Oris furore met alarmklokken, gevolgd door het eerste automatische horloge in 1952; vóór die tijd produceerde Oris alleen mechanische horloges. In 1969 maakt Oris inmiddels al 1.2 miljoen horloges per jaar, had 800 mensen in dienst en behoorde tot de tien grootste horlogemakers ter wereld. In de halve eeuw die volgde, nam de status van Oris alleen maar toe. Zo maakte het bedrijf baanbrekende horlogemodellen als de WorldTimer (1997), de BC4 Flight Timer (2008), de Aquis Depth Gauge (2013) en de Diver Sixty-Five (2015).

Modellen Oris horloges bij Zuiver Juweliers

Voor uw favoriete horloge van Oris kunt u terecht bij de ervaren specialist Zuyver Juweliers in Dronten. Wij hebben tevens een vestiging in Harderwijk, maar voor horloges van Oris moet u in Dronten zijn. In onze collectie vindt u de beste series van Oris, zoals de Culture-serie, de Diving-serie, de Aviation-serie en de Motor Sport-serie. De prestaties van de horloges van Oris uit deze series zijn indrukwekkend. Onder de indrukwekkende Oris-horloges vindt u namelijk exemplaren die tot 100 meter onder water blijven werken. Maar ook indrukwekkend, en bij Zuyver Juweliers te koop, is de tijdloze klassieker Oris Chronoris, een model dat in 1970 is ontwikkeld en het eerste Oris-uurwerk met een chronograaf was.

Bekijk onze collectie Oris horloges met eigen ogen

Bent u ook van plan om een Oris horloge aan te schaffen? Dan mogen we u feliciteren, want u maakt een prima keuze. Een keuze voor stijl, klasse en kwaliteit. Bezoek de locatie van Zuyver Juweliers in Dronten en kom ons uitgebreide aanbod horloges met eigen ogen bekijken. Graag tot ziens in onze vestiging in Dronten!

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress