Roirc
Image default
Business

Persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security Service

Persoonsbeveiliging inhuren van Secret Security Service kunt u betrouwbare persoonsbeveiliging inhuren en andere beveiligingsdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, maar ook in profiling, evenementen- en objectbeveiliging. Voor een andere vorm van beveiliging kunnen wij samenwerken met ons netwerk, zodat wij altijd de passende beveiliging voor u kunnen verzorgen. 

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging inhuren gebeurt vooral in een risicodragende omgeving. Denk hierbij aan vermogende families of inbraken met geweld. In onze huidige samenleving komen zaken als bedreiging en afpersing steeds vaker voor. Het kan dus voorkomen dat u extra risico loopt. Dit geldt niet alleen in of rondom uw onderneming, maar ook op straat of tijdens een druk evenement. VIP’s, bekende artiesten en dj’s hebben al gebruik gemaakt van onze diensten. Met de inzet van de juiste mensen op de juiste locaties, kunnen wij uw veiligheid garanderen. Onze werknemers spreken meerdere talen en kunnen in zowel uniform als in casual kleding worden ingehuurd. Dit is vooral afhankelijk van uw status en de gelegenheid waarvoor u een beveiliger nodig heeft. 

Onze werkwijze

Wij zijn zowel onopvallend als dichtbij. Het is vaak het meest prettig als niet iedereen doorheeft dat wij er zijn, maar wij zorgen ervoor dat we altijd zo dichtbij mogelijk bij u aanwezig zijn. Op die manier kunnen wij uw veiligheid nog beter waarborgen. Onze collega’s zijn zeer bedreven in verschillende vechtsporten, zoals de bekende Israëlische verdedigingskunst “krav-maga”. Daarnaast zijn onze werknemers zeer bedreven in profiling. 

Profiling

Profiling is een manier om activiteiten van criminelen en terroristen al in de voorbereidingsfase te herkennen. Met behulp van deze methode zijn wij in de mogelijkheid om eventuele dreiging op tijd te stoppen. Het opsporen van afwijkend gedrag is daarbij de eerste stap! Bij het inhuren van onze beveiliging kunt u kiezen voor een combinatie van deze persoonsbeveiliging en profiling. Op die manier kunnen wij meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren en daardoor nog effectiever optreden. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken zowel voor cliënten in het binnen- als buitenland. Wilt u meer informatie of achtergrondinformatie over onze ervaring? Neem dan vooral een kijkje op onze website. Op onze website vind u ook nog meer informatie over onze andere beveiligingsdiensten, zoals evenementen- en objectbeveiliging.