Plastic bekers

Bij Koffiebekerbestellen.nl is het mogelijk om grote kwantiteiten aan plastic bekers te bestellen. U kunt drinkbekers halen van 150 CC, maar ook van 180 of zelfs 250 CC. Deze zijn gemaakt van polystyreen en kunnen warme en hete dranken omvatten. Een standaard doos met plastic bekers bevat zo’n 2500 tot 3000 exemplaren. Het is mogelijk om vele malen grotere hoeveelheden bij ons te halen.

Het is tevens mogelijk om mooie kleurrijke vloeistofhouders voor de automaat te laten bedrukken. Zo kunt u de pauze een vrolijke sfeer mee geven, maar kunt u ook een professionele indruk wekken op klanten en uw werknemers door het bedrijfslogo erop te zetten. Op onze site kunt u lezen wat voor mogelijkheden we nog meer aanbieden. Zo leveren we evenzeer kartonnen varianten naast de plastic bekers die u bij ons kunt bestellen en bedrukken.

Plastic automaatbekers

Wanneer de witte kleur van uw plastic automaatbekers uw neus uit komt is het een optie om de kleur te wijzigen. Koffiebekerbestellen.nl kan nieuwe afbeeldingen of logo’s op uw plastic drinkbekers drukken waardoor u de saaie eentonige witte containers uit de deur kunt doen. Deze kunt u in grote hoeveelheden bestellen. Zo kunt u een bestelling plaatsen voor plastic bekers van wel 10.000 of meer stuks. Werk ook aan de branding van uw bedrijf en zorg voor goedkope marketing door meer kleur te geven aan uw automaatbekers. Met deze simpele strategie kunt u uw bereik heel wat vergroten. Enkel door een simpele aanpassing te maken aan uw drinkbekers.

Drukwerk en overigen

Het is evenzo mogelijk om kartonnen bekers te bestellen en deze voorzien van drukwerk. Plastic koffiebekers kunnen enigszins goedkoop overkomen, maar zijn daarentegen ook daadwerkelijk lager in prijs. Verder kunt u de accessoires van uw drinkbenodigheden uitbreiden met creamersticks en zakjes suiker. Mensen kunnen op die manier hun drankje aanpassen in overeenstemming met hun smaak. Wilt u ook kartonnen of plastic bekers of wenst u deksels en suikersticks? U bestelt het bij ons.

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress