Plotter: printen, kopiëren en scannen met enkel 1 grootformaat printer

Een plotter is een afdrukapparaat die vaak door professionals wordt gebruikt in bijvoorbeeld de bouw- of grafische branche. Plotters is een verzamelnaam voor grootformaat printers. Een grootformaat printer is een apparaat die in staat is om bestanden te printen op een groter formaat op A2, A1 of zelfs A0. Daar komt de naam dus ook vandaan. 

Een plotter aanschaffen bij Repromat

Repromat is specialist in grootformaat print- en scanoplossingen en daarom zijn zij dé leverancier als u op zoek bent naar een plotter. Het maakt niet uit in welke branche u ook werkt of waar u precies naar op zoek bent, bij Repromat hebben zij het allemaal in hun assortiment. Bij Repromat bieden zij scan- en printoplossingen voor diverse instellingen. Denk bijvoorbeeld aan de HP Pagewide XL 4000. Deze printer biedt u het vermogen om te printen, te kopiëren en te scannen met enkel één grootformaat printer. Dit is niet alleen een enorm snelle printer maar deze is ook nog eens veelzijdig en is gemakkelijk te installeren. Deze printer biedt, net als alle andere plotters van Repromat, de vertrouwde kwaliteit en service waar u aan gewend bent. Alle lijnen worden bij deze plotter nauwkeurig uitgewerkt en alle geprinte documenten zijn contractrijk waardoor alles duidelijk zichtbaar is om te verwerken. Ook de HP Pagewide XL 5100 variant biedt dit vermogen aan. U kunt met deze printer uw documenten in zowel zwart-wit als in kleur uitdraaien vanaf zes rollen en werkt met een snelheid van maarliefst negen meter per minuut. Naast grootformaat printers kunt u ook nog diverse andere producten in het assortiment vinden als u bijvoorbeeld op zoek bent naar vouwsystemen, snijplotters of een aparte scanner. 

Laat u adviseren

Bij Repromat begrijpen ze dat het geen gemakkelijke taak is om één van de plotters te kiezen. Het verschilt vaak welke printer het beste past bij welke branche en/of uw bedrijf. U kunt daarom het beste u laten adviseren door de professionals van Repromat. Hier begrijpen zij het beste welk product het beste aansluit op uw wensen en uw bedrijf. Plan deze afspraak eenvoudig en snel in op de website. 

Categories
Hollandex Theme By Kozmik. Proudly powered by WordPress