Roirc
Image default
Business

PVC vloeren

Bent u van plan om uw woning te renoveren en hebt u daarvoor PVC vloeren nodig van hoge kwaliteit? In dat geval is het betrekkelijk eenvoudig om op maat gloednieuwe PVC vloertegels te bestellen. U gaat naar Pand16 en maakt daar een keuze uit een van de vele prachtige houtpatronen die beschikbaar zijn om een unieke look te creëren.

Deze mooie bodems voor in uw huis hebben vele voordelen en een aantal nadelen. Een voordeel is bijvoorbeeld dat dergelijke tegels bijzonder slijtvast zijn. Er is nauwelijks onderhoud voor nodig. Een nadeel is wel dat ze bekrast kunnen raken indien er veel zandkorrels of steentjes op de PVC vloer liggen terwijl er over gelopen wordt. In elk ander geval is zijn deze tegels uiterst sterk en bestendig in het gebruik.

Hoge kwaliteit vloertegels

Deze PVC vloeren van Pand16 zijn van hoge kwaliteit. Zoals hierboven benoemd zijn ze erg slijtvast. De stof is oorspronkelijk ontwikkeld voor de grond in ziekenhuizen, winkels en scholen. Het is dus ontworpen om voor een zeer lange tijd mee te gaan onder regelmatig gebruik.

Verder zijn deze PVC tegelvloeren erg gemakkelijk om schoon te maken. Ze kunnen eenvoudig gedwijld worden zonder dat men rekening hoeft te houden met vuil dat in de stof achterblijft zoals bij tapijt. U hebt door de sterkte en de eenvoud van schoonhouden er nauwelijks onderhoud aan. Mocht u echter uw PVC vloer willen vervangen, omdat er krassen op zitten, dan hoeft u enkel de beschadigde vloertegels weg te laten halen en te vervangen met nieuwe.

Groot assortiment

Indien u nog op zoek bent naar wat bij uw interieur past is het naast PVC vloeren mogelijk om andere typen tegels te kopen. Zo is het een optie om vochtbestendige wandtegels te kopen, maar ook stijlvolle vloertegels die van keramiek zijn gemaakt. Deze zijn goed voor in de badkamer. PVC tegels zijn overigens ook erg handig in de badkamer doordat deze erg warm en comfortabel aanvoelen.

 

https://www.pand16.nl/